AvonMinttu

AvonMinttu

Tervetuloa Sivulleni

Tervehdys! Sivua pitää Avon Tiimijohtaja/Kauneuskonsultti itäisestä suomesta. (Jos tahdot tutustua Avon maailmaan ni eikun yhteyttä tänne päin.) Alunperin blogin piti käsitellä vain ja ainoastaan kauneutta ja Avonia, mutta toisen blogin temppuiltua päätin höpistä sitten elämää tänne puolellekkin :)

m.jaatinen@hotmail.com

keskiviikko 15. toukokuuta 2013

Arvonta muistutusta ja taimeilua ja muuta :)

Oi, tänään on tuntunut et kyllä se kesä sieltä tulee vaikka vähän hitaanlaisesti :) Ruohikko jo vähän vihertää ja hiirenkorvatkin näkyy.Ja lomaankaan ei enää kauhean pitkä aika ole :) Joten pieni positiivisuuden pläjäys tänään näkyvissä kun eilen otti päähän jotenkin ihan liikaa :)

Muistutusta ARVONNASTA! löydät tuosta linkistä sinne :) Toivottavasti saadaan enemmän porukkaa mukaan ja joku saisi vallan ihanan tuoksun ;)

Mutta sitten pientä taimeilua tai pientä ja pientä ... Tilasin siemenkaupasta  paria erillaista paprikaa ja chiliä. (paprikoista en oo varma mitä tilasin :) kun joku töhö heitti ne pussit heti roskiin, en tunnusta  :)

No kylvettiin tytön kanssa hetmiten ne kaikki siemenet ja taimethan piti sitten vaihtaa jo isompiin ruukkuloihin kun alkoi astioissa täyttä olla :)

 Yläkuvassa sekalaista sakkia. Ei mitään hajua minkä taimia, muksuilla on ollut tapana laittaa kaikkia siemeniä ison kasvin juurelle ja näitähän sitten riitti. voi olla mandariini, greippi, viinirypäle, omena , kahvi tms.. :D Ja kuvassa näkyy myös se tuholainen, kasvituholainen :)
 Tuossa vaihdetut ruukkuihin. ja onneks noita ruukkuja on vielä varalla :D
 Nämä joista jo osa saanu uuden kodin :D
 Neitin huoneessa taimet kasvamassa (ja joo ruukkuihin kunhan neiti ehtisi laittamaan :))
 Ja keittiössä muutamat chilitaimet :D

Alla kuvia siitä miksi kasvituholaiseksi kissaa kutsun...Ihailin yksipäivä tuossa alla näkyvää kasvia niin eipä tarvinnut ihailla pitkään :D (taimien lehdissäkin jonkinmoista reikää näkyy :))


Ja meidän uusi tuolin päällinen (kangas löytyi Rautia Vinnistä) Tykkään tooosi paljon :)

 Ja tuo meidän Bretoni :)Facebookissa serkullani oli tälläinen positiivisuus pläjäys
Ajatus päivään: Ota hyvä mieli auringosta, onnen korsi heinikosta. Nosta ilonpilke silmäkulmaan; löytyy ratkaisukin joka pulmaan. :)

Eli jos mentäis päivä tällä :)) Eikös vain?

2 kommenttia:

 1. Voi miten iloisen näköinen koiruli! Suloinen :)
  xx J

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on ja vauhtia riittää vaikka ikää jo 10vuotta :)) Varmaan höpertynyt vanhoillapäivillä :D

   Poista