AvonMinttu

AvonMinttu

Tervetuloa Sivulleni

Tervehdys! Sivua pitää Avon Tiimijohtaja/Kauneuskonsultti itäisestä suomesta. (Jos tahdot tutustua Avon maailmaan ni eikun yhteyttä tänne päin.) Alunperin blogin piti käsitellä vain ja ainoastaan kauneutta ja Avonia, mutta toisen blogin temppuiltua päätin höpistä sitten elämää tänne puolellekkin :)

m.jaatinen@hotmail.com

maanantai 4. helmikuuta 2013

Lehti Bongailua!

                                                          Cosmopolitan Helmikuu 2013
Kannattaa kokeilla Avon Planet Spa Greak seas conditioning seaweed hair mask- naamiota merilevällä

Greek Seas -hoitava levänaamio hiuksille (26971) Syvähoitava ja uudistava. Sisältää merilevää ja merisuolaa.

*******************************************************************************

In (kevät)
mm..
* (teko)nahkahousut

* näyttävät korvikset/korut

 *Vyöt

* Irokeesi on kevään rohkein ja himotuin kampaus :)
^Huijaa pitkästä lyhyt!
Erottele hiusten päällisosa niin että irokeesi on otsan levyinen. Kiedo loput hiukset nutturalle niskaan. Tupeeraa päällihiukset ja tee niihin muotovaahdon tai tyvikohottajan avulla etuheitto. Voit myös kiepautaa hiukset pinnien avulla isoille rullakiharoille. Viimeistele hiuslakalla* Aurinkopuuteri saa tänä keväänä lähteä lapasesta! Kultaa ja pronssia suditaan jättisiveltimellä koko kasvoille- ja vähintäänkin poskipäille, silmäluomille ja hiusrajaan.

* Luonnollinen meikki on päivitetty vahvoilla, tummilla kulmilla.

* Rajaa rajusti. Nostalginen meikki syntyy tasoittavalla meikkivoiteella, poskipunalla ja hohtopuuterilla. Huiski hohtoa kevyesti koko kasvoille, mutta korosta erityisesti poskipäitä ja kulmien korkeinta kohtaa.
Vinkki. Rajaa silmät kissamaisesti ja käytä vain yhtä ainoaa luomiväria kulmiin saakka. Ripsiin runsaasti ripsiväriä ja huuliin kevyt kiilto :)

* Valkoiset kynnet -Maalimaiset kynsilakat ovat tämän kevään juttu. Pidä kynnet lyhyinä ja lakkaa monta kerrosta.

* Leiki hiusväreillä
'Näytöslavojen hiusmuoti hehkui kaikissa sateenkaaren väreissä. Toteuta trendi sävytteillä, hiusmaskaralla tai klipsilisäkkeillä.

*Neon värit (nuo 1980-1990 lukujen kauhut?ko? :)) palaavat taas. Myös meidän neiti jokin aikaa sitten varautui neon värien tuloon ja löysi lindexistä pienet neonkeltaiset pinnit :DElle Collections (Elle helmikuu 2013)


 :)
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti