AvonMinttu

AvonMinttu

Tervetuloa Sivulleni

Tervehdys! Sivua pitää Avon Tiimijohtaja/Kauneuskonsultti itäisestä suomesta. (Jos tahdot tutustua Avon maailmaan ni eikun yhteyttä tänne päin.) Alunperin blogin piti käsitellä vain ja ainoastaan kauneutta ja Avonia, mutta toisen blogin temppuiltua päätin höpistä sitten elämää tänne puolellekkin :)

m.jaatinen@hotmail.com

maanantai 17. syyskuuta 2012

Tilauksia kampanjasta 13

 Kaunis koru riippumaan vaikka laukkuun tai avaimenperäksi 43380 hinta 5,95. Tämän tyttö sieppasi avaimenperäksi.
 Leopard- sateenvarjo 34926   vain 10,95 ja tämänkin sateenvarjon vei :)
 Tässä kuvaa vähän omista tuotteista mitä tulikaan tilattua :)
Nää uudet luomivärit on niin huippuja ja tosiaan värikkäitä. Suosittelen!! Nämä kampanjassa 13 vain 4,55 (kuvassa olevat sävyt ylempi True Romance ja Violetta <3 br="br">
 Tässä kuvassa se kuvaston takasivulla oleva monivärinen meikkipussi joka siis oli vain 4,55 jos osti 2 tuotetta s192-200. (ja saahan tämän ostettua myös normihintaan 10e)
 Tässä se häirikkö linssilude joka noissa kuvissa vilahtaa. Saanko esitellä Neiti Viiru :)

 Vaahtomeikkivoide. En ole vielä kerinnyt kokeilla :)
 Isla-vyö 16550 vain 7,55


Ja ihana banda koru, joka siis neitillä käytössä :) Kohta alkaa tytölle palkkaa maksamaan kun samalla esittelee avonin korut yms... koulussa :D Eli suurin osa Minnin koruista on siis Avonilta, ja kauttani saa niitä tilattua :D
 Eilen kokeilin tätä Rhassoul- savinaamiota. Ruskea kun levitetään kasvoille, mutta muuttuu vaaleanpunaiseksi. Ihana tuote ja taas tuli yksi lempituote lisää. Tämä tulee siis myyntiin kampanjassa 14 !! (myös musta saippua :D)

Mutta pitihän se googlettaa (taas) mitä siis tämä Rhassoul tarkoittaa???
-Rhassoul savella on monia käyttömahdollisuuksia. Ihonhoidossa se on parhaimmillaan rasvoittuvan ja tukkeutuvan ihon naamiona tai pesugeelinä. Mineraalipitoisena ja uudistavana hoitotuotteena se sopii hyvin myös psoriasiksen ja arpikudoksen (esim. aknearvet) hoitoon.
 
Marokkolainen kosmeettinen Rhassoul-savi on tunnettu kosmetiikassa jo yli 1400 vuoden ajalta. Sitä on käytetty sekä saippuana, shampoona kuin yleisenä ihonhoitoaineena. Terapeuttisten ominaisuuksiensa ansiosta Rhassoul on yhä edelleen käytössä maailman hienoimmissa kylpylöissä. Rhassoul-savea louhitaan ainoastaan Marokossa, Atlas-vuorilla. Vastalouhittuna Rhassoul-savi näyttää saippuan kaltaiselta ruskealta sileältä savelta, joka ulkonäöltään on kökkäremäista, hieman kuin kiviä. Jalostuksen ja hienontamisen jälkeen Rhassoul on silkkisen tuntuista ja sileää savea. Rhassoul-savella on monta eri käyttötarkoistusta. Rhassoul-savi on hyvin imukykyistä ja onkin muita kosmeettisia savia tehokkaampi ihon puhdistuksessa ja yleisessä hoidossa. Rhassoul-savea voidaan käyttää saippuana, ihonhoitonaamiona ja shampoona erinomaisin tuloksin. Rhassoul savi sisältää suuria pitoisuuksia magnesiumia, piin oksideita, kaliumia ja kalkkia, jotka tekevät siitä erityisen tehokkaan ihon puhdistuksessa ja hoidossa. Rhassoul-savella on suuri adsorptio- ja absorptiokyky johtuen sen korkeasta ioninvaihtokyvystä. Nimenomaan tämä korkea adsorptio- ja absorptiokyky antavat sille sen upeat ihonhoito-ominaisuudet. Rhassoul-saven käyttöä ihon hoidossa on arvioitu USA:ssa kliinisillä tutkimuksilla, joissa tulokseksi saatiin seuraavaa: 


•Vähentää ihon kuivuutta
•vähentää hilseilyä
•Lisää ihon kirkkautta
•Parantaa ihon elastisuutta ja kimmoisuutta
•Parantaa ihon rakennetta
•poistaa öljyä ihon pinnalta, sekä ihohuokosten sisältä ja ympäriltä.
•Poistaa kuollutta ihosolukkoa tehden ihosta sileämmän.


Suosittelen kokeilemaan sitten kun myyntiin tulee. Hintaahan tällä vain 7,55 :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti