AvonMinttu

AvonMinttu

Tervetuloa Sivulleni

Tervehdys! Sivua pitää Avon Tiimijohtaja/Kauneuskonsultti itäisestä suomesta. (Jos tahdot tutustua Avon maailmaan ni eikun yhteyttä tänne päin.) Alunperin blogin piti käsitellä vain ja ainoastaan kauneutta ja Avonia, mutta toisen blogin temppuiltua päätin höpistä sitten elämää tänne puolellekkin :)

m.jaatinen@hotmail.com

keskiviikko 5. syyskuuta 2012

Ihon kuivaharjaus :)

Mitä ihon kuivaharjaus tarkoittaa?
Tarvitset vain sopivan harjan joka ei ole liian kova tai liian pehmeä tai sopivan ihon kuivaharjaukseen harjauskintaan. (näitä löytyy normaali kaupoista edullisesti mielellään luonnonharjaksista tehty harja) Kerran päivässä tehtävä kuivanihon harjaus kannattaa tehdä ennen suihkua/saunaa.Aloita jaloista nousten ylöspäin.Kuivaharjaus on tehtävä aina lymfansuuntaisesti eli sydämeen päin. Kevyin puörivin liikkein. Keskitä harjaus etenkin selluliitti alueille. Kasvoja ei kannata kuivaharjata (on liian raju kasvojen iholle :))Kun olet harjannut koko vartalon, lämmin suihku ja huuhtele lopuksi vielä kylmälläkin vedellä, tehostaen myös näin verenkiertoa.
 Harjauksen jälkeen kannattaa iho kosteuttaa hyvin, koska iho voi kuivua.

 Miten tämä vaikuttaa?
Ihon kuivaharjaus auttaa kiinteyttämään ihoa ja vähentämään selluliittiä.Ruoansulatus paranee ja verenkierto. Myös poistaa kuolleet ihosolut ihon pinnasta ja solujen uudistuminenkin nopeutuu.

Nyt eikun vaan kokeilemaan ja harjailemaan :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti