AvonMinttu

AvonMinttu

Tervetuloa Sivulleni

Tervehdys! Sivua pitää Avon Tiimijohtaja/Kauneuskonsultti itäisestä suomesta. (Jos tahdot tutustua Avon maailmaan ni eikun yhteyttä tänne päin.) Alunperin blogin piti käsitellä vain ja ainoastaan kauneutta ja Avonia, mutta toisen blogin temppuiltua päätin höpistä sitten elämää tänne puolellekkin :)

m.jaatinen@hotmail.com

lauantai 9. kesäkuuta 2012

Ideal Flawless-meikkivoide


Paul Innis introduces AVON Ideal Flawless foundation 

 Pixiwoo create a Supermodel look 


Itse totesin tämän tuotteen lempparikseni :) Ihan huippu ja varmaan paras mikä on tällä hetkellä Avonin meikkivoiteista sopinut iholleni. Levitty hyvin ja on peittävä mutta silti todella kevyt meikkivoide ja kestää kasvoilla. Joo lasipullo on tyylikäs mutta se loppu sieltä ei meinaa millään tulla :) Ite otan loppupullosta annoselu osan irti ja näin saa sen tikun avulla loppu meikkivoiteet pullon pohjalta hyvin pois :)

*********************************************************************************
Ja Tässä kokemuksia....


jää ikävästi levittäessä näkyviin, eli koostumus jotenkin huono. Parhaimman tuloksen itse olen saanut sekoittamalla Extralasting ja mattapintaistavan meikkivoiteen :)
-Susanna S-Ideal flawless meikkivoide on mun uusi suosikki.. Mulla on rasvainen iho, mutta tuo pysyy yllättävän pitkään mattapintaisena ja sillä saa todella siistin lopputuloksen kasvoille. Suosittelen :)
 -Marjut S-


Meikkivoide on aivan ihana, tosi hyvin levittyvä, suht.huomaamaton ja antaa upean 
hehkun iholle. Ainoa haittapuoli on lasipullo, jota jotkut asiakkaani moittivat. 
Pulloon jää paljon voidetta ja on suorastaan tuhlausta heittää sitä menemään.
-Paula K - 
 
 
 
-Minttu- 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti