AvonMinttu

AvonMinttu

Tervetuloa Sivulleni

Tervehdys! Sivua pitää Avon Tiimijohtaja/Kauneuskonsultti itäisestä suomesta. (Jos tahdot tutustua Avon maailmaan ni eikun yhteyttä tänne päin.) Alunperin blogin piti käsitellä vain ja ainoastaan kauneutta ja Avonia, mutta toisen blogin temppuiltua päätin höpistä sitten elämää tänne puolellekkin :)

m.jaatinen@hotmail.com

torstai 21. kesäkuuta 2012

I love ....Advance Techniques

4 Suosikkiani joista en luovu :D

1.Hiuksiin jätettävä hoitoaine, jossa Lotus Shield -teknologiaa (10967)

Kevyt, hiuksiin jätettävä seerumi, joka taistelee pörröisyyttä vastaan kosteassa ilmassa. Tuote on saanut inspiraationsa lootuskukan lehden vettä hylkivästä ominaisuudesta ja muodostaa kevyen suojakerroksen, joka auttaa sitomaan kosteuden ja pitämään hiustyylisi siistinä tekemättä hiuksia raskaiksi. Hiuksista tulee uskomattoman helposti käsiteltävät, pehmeät ja sileät.


2.Seerumi kuiville hiuslatvoille (12062)

DAILY RESULTS
kaikille hiustyypeille

Daily Results –sarja sisältää kreatiinia ja B5-provitamiinia – ainesosia, jotka vahvistavat ja hoitavat hiusta. Ne palauttavat hiuksiin kiillon, raikkauden ja terveen ulkonäön. Tekee latvoista kiiltävät,sileät ja samalla ravitsee hiusten latvoja.

3.Hiuksiin jätettävä hoito 360° Repair -teknologialla (00836)

Korjaa muotoilusta, kemiallisesta käsittelystä ja harjaamisesta aiheutuneita vaurioita. Syväkosteuttaa hiuksia, tekee niistä silkkisen vahvat ja terveet.Ratkaisee vaurioituneiden hiuksten ongelmatjo 3 päivässä.
KÄYTTÖ: Levitä pieni määrä kosteisiin tai kuiviin hiuksiin, erityisesti latvoihin. Älä huuhtele.


4.Korjaava naamio kuiville tai vaurioituneille hiuksille (15651)

Korjaava naamio kuiville tai vaurioituneille hiuksille
Ravitsee hiuksia juurista latvoihin ja jättää hiukset syväkosteutetuiksi ja helposti muotoiltaviksi. Kerran viikossa käytettynä auttaa korjaamaan ja palauttamaan kaikkien kuivimmat ja ylikäsitellyimmätkin hiukset.

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti