AvonMinttu

AvonMinttu

Tervetuloa Sivulleni

Tervehdys! Sivua pitää Avon Tiimijohtaja/Kauneuskonsultti itäisestä suomesta. (Jos tahdot tutustua Avon maailmaan ni eikun yhteyttä tänne päin.) Alunperin blogin piti käsitellä vain ja ainoastaan kauneutta ja Avonia, mutta toisen blogin temppuiltua päätin höpistä sitten elämää tänne puolellekkin :)

m.jaatinen@hotmail.com

sunnuntai 11. syyskuuta 2011

Avon 125 vuotta


Perustajan päivä: 125 vuotta uskomistaVuonna 1886 nuorella, kirjoja ovelta ovelle myyvällä David H. McConnellilla oli unelma. Ollessaan pohjimmiltaan yrittäjä, hän huomasi ensin että hänen asiakkaansa olivat kiinnostuneempia tuoksusta ja McConnell jätti kirjojen myynnin luodakseen kokonaisen sarjan tuoksuja, joita myytäisiin ovelta ovelle. Hän valmisti tuoksun pienessä tilassa New Yorkissa, nimeten tuoksusarjan ”Little Dot -tuoksusetiksi.” Setti sisälsi viisi tuoksua: valkoisen ruusun, orvokin, kielon, heliotroopin ja hyasintin.

Hän unelmoi mahtavan yrityksen luomisesta, mutta hänellä oli myös rohkeampi unelma sosiaalisesta muutoksesta jo 34 vuotta ennen kuin naiset saivat äänioikeuden Yhdysvalloissa. Hän uskoi, että kaikilla naisilla pitäisi olla mahdollisuus ansaita rahaa ja oikeus hyvinvointiin ja onneen. California Perfume Company syntyi tähän tarkoitukseen ja nyt, 125 vuotta myöhemmin, Avon on maailman suurin globaali suoramyyntiyritys. 6,5 miljoonaa konsulttia palvelee yli 300 miljoonaa asiakasta yli 100 maassa. . Tänä päivänä Avon on yksi maailman 100 tunnetuimmasta brändistä, mikä myy neljä huulipunaa joka sekunti jokaisena päivänä. Avon on myös maailman suurin edullisten tuoksujen myyjä.

Salaisuus Avonin pitkäikäisyyteen on yksinkertainen – Avonin arvot, jotka perustajamme David McConnell ilmoitti: luottamus, kunnioitus, usko, nöyryys, vilpittömyys.. Hänen voimakas uskonsa tulevaan synnytti yrityksen ja pani alulle uuden toimialan: ”Jos pysähdymme ja katsomme menneisyyteen ja sitten tulevaisuuteen, huomaamme että mahdollisuudet kasvavat suuremmiksi ja suuremmiksi joka päivä.”

„”Tänään me osoitamme kunnioitusta kaikille, jotka ovat tehneet Avonista menestyksen kuluneiden 125 vuoden aikana, kaikille jotka ovat auttaneet Avonia säilyttämään asemansa suurimpana taloudellisena mahdollisuutena naisille ympäri maailman. Me kunnioitamme perustajaamme David H. McConnellia, jolla oli vallankumouksellinen usko siihen, että naiset ansaitsevat mahdollisuuden ansiotuloihin. Kunnioitamme niitä miljoonia naisia, jotka ovat olleet Avonin konsultteja vuosien saatossa ja tuhansia työntekijöitä, jotka ovat työskennelleet kovasti ja tekevät niin joka päivä”, sanoi Avonin puheenjohtaja ja toimitusjohtaja Andrea Jung. ”Uskomme erittäin vahvasti tehtäväämme naisten yrityksenä parantaaksemme naisten elämää ja tekemällä jotain tärkeää. Uskomme tarkoitukseemme on ollut suunnannäyttäjämme 125 vuoden ajan ja se tulee pysymään sellaisena myös tulevaisuudessa.”

125 vuoden ajan olemme pysyneet uskollisina toimintaperiaatteillemme.
Uskomme niihin vahvasti, koska 6,5 miljoonaa konsulttia u s k o o meihin.
Ja nyt juhlimme naisten voimaannuttamista jo 125 vuoden ajan! Olemme kaikki David McConnellin jälkeläisiä, hänen suuri unelmansa on meille totta ja kukoistaa 125 vuotta myöhemmin.

Lähde.avon.fi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti