AvonMinttu

AvonMinttu

Tervetuloa Sivulleni

Tervehdys! Sivua pitää Avon Tiimijohtaja/Kauneuskonsultti itäisestä suomesta. (Jos tahdot tutustua Avon maailmaan ni eikun yhteyttä tänne päin.) Alunperin blogin piti käsitellä vain ja ainoastaan kauneutta ja Avonia, mutta toisen blogin temppuiltua päätin höpistä sitten elämää tänne puolellekkin :)

m.jaatinen@hotmail.com

maanantai 27. kesäkuuta 2011

Tulossa Avonille hiusvärit kamp.12

UUDET ADVANCE TECHNIQUES PROFESSIONAL –HIUSVÄRIT


25.ssä sävyssä Linkki <-------> ja <-------> (hinta 8,90 eur)

Mikä on Advance Techniques –voidemainen kestoväri hiuksille

Advance Techniques –voidemainen kestoväri hiuksille on kehitetty antamaan hiuksille täyteläisen, säteilevän ja terveen värin sekä yhtenäiset ja pitkäkestoiset tulokset kaikille hiustyypeille. Käytettynä yhdessä Advance Techniques Color Lock-In –hoidon kanssa väri voi pysyä jopa 6 x pidempään.

Mitä sisältyy Advance Techniques –voidemaisiin kestoväreihin?

Jokainen hiusväripakkaus sisältää kaiken, mitä tarvitset ammattimaiseen hiustenvärjäykseen kotona: esihoidon, voidemaisen värin, kehite-emulsion, jälkihoitoaineen, ammattimaiset käsineet ja helppolukuiset ohjeet. Yhdessä nämä pakkauksen tuotteet tarjoavat seuraavat hyödyt:

Pohjustusta & suojaa Esihoito esikäsittelee ja suojaa hiukset korjaten vaurioituneet ja huokoiset alueet, jolloin väristä tulee yhtenäinen ja se imeytyy tyvistä latvoihin.

VäriäValumaton värivoide antaa täyteläisen, säteilevän ja terveen näköisen värin, joka pysyy ennellaan seuraavaan käyttökertaan asti peittäen harmaat hiukset 100%:sesti.

Hoitoa – Varta vasten kehitetty jälkihoito sisältää sheavoita ja Lock-in –teknologian palauttamaan hiuksiin silkkisyyden ja terveen ulkonäön ja sinetöiden värjäyksen ensimmäisen päivän elinvoiman ja kiillon.

Miksi Avon päätti lanseerata hiusvärisarjan?

Avonilla kuuntelemme jatkuvasti asiakkaidemme tarpeita ja etsimme uusia tapoja pysyä trendien edellä tarjoamalla viimeisimpiä innovaatioita. Päivitämme portfoliotamme jatkuvasti pysyäksemme edelläkävijänä alan muotivirtauksissa ja kehitämme maailmanluokan asiantuntijatiimiämme, jotta se pysyy teknologisen kehityksen aallonharjalla ja tarjoaa kuluttajille innovatiivisia tuotteita. Advance Techniques –sarjassa hiusvärisarjan luominen oli luonnollinen askel ja lisä laajaan valikoimaamme shampoita, hoitoaineita, muotoilutuotteita ja hoitoja.

Mikä on Lock-In -teknologia?

Lock-in Technologia on yhdistelmä ainesosia, jotka muodostavat vettä hylkivän sinetin hiuksiin auttaen suojaamaan niitä värin haalistumiselta pesemisen yhteydessä.

Mitkä Advance Techniques –tuotteet auttavat ylläpitämään väriä?

Advance Techniques sisältää Color Protection –sarjan patentoidulla Color-Lock –technologialla. Sarja auttaa ehkäisemään värin haalistumista shampoopesun ja hoitoaineen käytön yhteydessä. Color Protection –sarjaan kuuluu:

COLOR PROTECTION -SHAMPOO:

Kehitetty käyttäen Avonin ainutlaatuista Color Shield -teknologiaa ravitsemaan, suojaamaan ja auttamaan pidentämään hiusvärin kestoa. Taistelee värin haalistumista vastaan auttaen säilyttämään raikkaan kampaamokäsittelyn jälkeisen tuloksen 6 kertaa pidempään.**

COLOR PROTECTION -HOITOAINE

Kehitetty käyttäen Avonin ainutlaatuista Color Shield –teknologiaa säilyttämään hiusvärin säteilevänä ja terveenä. Kosteuttaa ja hoitaa hiuksia tehden niistä pehmeät, silkkiset ja helpommin käsiteltävät.

COLOR PROTECTION LOCK-IN -HOITO

Kehitetty auttamaan säilyttämään kampaamokäsittelyn jälkeisen tuloksen ainakin 6 kertaa pidempään.*** Avonin ainutlaatuinen Lock-in –teknologia auttaa ehkäisemään värin haalistumista hiusten pesun yhteydessä.***

COLOR PROTECTION HEAT INFUSION -HOITO

Innovatiivinen hoito lämpiää kosketuksessa märkien hiusten ja päänahan kanssa antaen hiuksille runsaasti kosteutta. Hoitaa ja auttaa vahvistamaan värikäsiteltyjä hiuksia jättäen ne kauniin kiiltäviksi ja helpommin käsiteltäviksi.

COLOR PROTECTION –PEITEAINE HARMAILLE HIUSJUURILLE

Häivyttää välittömästi harmaat tyvet ja antaa luonnollisen, virheettömän lookin. Kätevä ja sotkematon aplikaattori levittää värin tasaisesti kuivuen nopeasti ja kestäen seuraavaan shampoopesuun asti. Ei hilseile tai hieroudu pois. Jättää hiukset hoidetun tuntuisiksi. Voidaan käyttää muiden muotoilutuotteiden kanssa. Saatavilla mustana ja ruskeana.

** Käytettäessä Advance Techniques Color Protection Lock-in –hoitoa verrattuna tavallisen shampoon käyttöön yksin. Yksilölliset tulokset saattavat vaihdella.

*** Käytettäessä hoito-ohjelmana Advance Techniques Color Protection –shampoon kanssa verrattuna tavallisen shampoon käyttöön yksin. Yksilölliset tulokset saattavat vaihdella.

YHTEISTYÖ FERGIEN KANSSA:

Miksi päätitte pyytää Fergien Advance Techniques –brändin yhteistyökumppaniksi?

Fergie on jo kauan tunnettu rohkeasta ja trendikkäästä tyylistään ja kauniista hiuksistaan. Hän sopii täydellisesti edustamaan Avonin globaalin hiusbrändin innovatiivista hiustenhoito- ja muotoilutuotesarjaa.

Millä tavalla Fergie on osallisena Advance Techniques -sarjassa?

Fergiestä tulee koko Advance Techniques –hiusbrändin kasvo.




Fergie esiintyy Avonin kuvaston Advance Techniques –sivuilla sekä mainoskampanjoissa vuodesta 2011 alkaen.

Mitä sävyä Fergie käyttää?

Fergie käyttää sävyä 9.0 – Kirkas vaalea






Lisää tästä kunhan saan värin kokeiltavaksi :))

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti