AvonMinttu

AvonMinttu

Tervetuloa Sivulleni

Tervehdys! Sivua pitää Avon Tiimijohtaja/Kauneuskonsultti itäisestä suomesta. (Jos tahdot tutustua Avon maailmaan ni eikun yhteyttä tänne päin.) Alunperin blogin piti käsitellä vain ja ainoastaan kauneutta ja Avonia, mutta toisen blogin temppuiltua päätin höpistä sitten elämää tänne puolellekkin :)

m.jaatinen@hotmail.com

lauantai 29. syyskuuta 2012

Tulossa!!!Tiimiläisilleni!!!Loppuvuoden Huippu – kilpailut!!!! Tiimiläisilleni !!!

Varautukaa jo nyt!!!....
(Jos haluat päästä arvontoihin mukaan ei ole vielä myöhäistä aloittaa Tiimissäni kauneuskonsulttina, ota pikaisesti yhteyttä ja tehdään tunnukset sinulle :))
*******************************************************************
Ihastuin yhteen ihanaan Nettiputiikkiin, jonka sattumalta löysin  ja olen sieltä muutaman kerran tilannut ja aion tilailla edelleenkin… : )
******************************************************************
Tässä siitä vähän…
Hyvän Tuulen Puoti
Hyvän Tuulen Puoti on rakkaudella perustettu vuoden 2010 alussa Porin K-raudan tiloihin. Puoti on noin 100 neliön tila pullollaan mitä ihanimpia tuotteita. Sisustuspuoti on ollut pitkäaikainen unelmani ja täytyy myöntää, että tunne sen valmistuttua oli aivan upea. Seuraavat isot askeleet Hyvän Tuulen Puoti on ottanut keväällä 2011, kun yritys Hyvän Tuulen Puoti Oy rekisteröitiin ja avattiin verkkokauppa. Toivon, että verkkokauppa tuo Hyvän Tuulen Puodin tuotteet koko Suomen ulottuville. Kivijalkapuotimme valikoima on laajempi kuin verkkokaupassa, joten kysy rohkeasti, jos etsit tietynlaista tuotetta. Yritän auttaa Sinua parhaani mukaan :) On upea tunne, kun asiakas löytää juuri sellaisen tuotteen, kuin on halunnutkin!
Hyvän Tuulen Puoti Oy:n omistaja olen minä, Piia Marjamaa, ja toivon sydämestäni että Puodin tuotteet voivat tuoda myös Sinulle paljon hyvää mieltä! :)
Haluan palvella, Piia Marjamaa
piia@hyvantuulenpuoti.fi,
*****************************************************************************
Tästä pääset suoraan sivulle mistä tämä löytyi.. ja ostoksille pääset tästä.
Suosittelen käymään katselemassa niitä kaikkia ihania tuotteita <3>Itse eksyin ihan sattumalta ja sieltähän löytyi vaikka mitä… Kaiken lisäksi, tuotteet tulivat todella nopeasti!! Kiitos siitä Piia!!! : )
Jos etsit erilaista pientä lahjaa ystävälle, äidille jne … Voi hauska vastaus olla Tiskirätit  :) Mutta ei mitkä tahansa Tiskirätit:)Käy katselemassa :))
Hyvän Tuulen Puoti lähettää ilman postikuluja vaikka ystävällesi joka kauempana asustaa - Uudet korttipakatut ekoliinat on pakattu läpinäkyvään muovikuoreen ja siinä on tila osoitteelle ja omalle viestillesi. Korttipakatun ekoliinan postimaksu on maksettu puolestasi kaikkiin maihin!-

Tai ne ihanat kyltit ja taulut… Joihin pääset tästä

Haluan tarjota myös Teille, Tiimilleni  mahdollisuuden tilata upeilla lahjakorteilla, ihania lahjoja, Teille itsellenne :) Sitä Hyvää tuulta :) 
No nyt aloitetaan… Laittakaa ylös ja varautukaa : )!!!
*****************************************************************

Kampanjassa 15
Jokainen joka tekee vähintään 150e tilauksen!!! 
Arvotaan 2x 30e lahjakortit. Eli siis 2 onnellista voittaa 30 e lahjakortin ja pääsee netti shoppailemaan : )

Kampanjassa 16
Jokainen joka tekee vähintään 200e tilauksen!!! 
Arvotaan 2x 40e lahjakortit. Eli siis 2 onnellista voittaa 40 e lahjakortin ja pääsee netti shoppailemaan : )

Kampanjassa 17
Jokainen joka tekee vähintään 250e tilauksen!!! 
Arvotaan 2x 50e lahjakortit. Eli siis 2 onnellista voittaa 50 e lahjakortin ja pääsee netti shoppailemaan : )

Mahdollisuus on Teillä kaikilla, Tiimini kauneuskonsultit : )(huom. heti alapuolella olevat konsultit, jotka minä olen kirjannut alleni) Muistakaa mitkä kampanjat on tulossa? Hei, kohta ollaan menossa jo Joulukampanjoissa joten vaikeaa ei tule todellakaan kenelläkään olemaan : )
Nyt tsemppiä tähän loppuvuoteen !!!

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti