AvonMinttu

AvonMinttu

Tervetuloa Sivulleni

Tervehdys! Sivua pitää Avon Tiimijohtaja/Kauneuskonsultti itäisestä suomesta. (Jos tahdot tutustua Avon maailmaan ni eikun yhteyttä tänne päin.) Alunperin blogin piti käsitellä vain ja ainoastaan kauneutta ja Avonia, mutta toisen blogin temppuiltua päätin höpistä sitten elämää tänne puolellekkin :)

m.jaatinen@hotmail.com

tiistai 18. syyskuuta 2012

Tuoksut!!!

Kysymyksiä ja vastauksia...Tuoksut !

Tuoksut tekevät elämästä... jännittävämmän. Niissä on jotakin runollista, melkein romanttista ja taianomaista. Oikea tuoksu saa miehen katsomaan sinua aivan uudella tavalla... Monet asiakkaat ovat ihastuneet tuoksujen vaikeasti määriteltävään luonteeseen ja haluavat tietää niistä enemmän. Niinpä he kysyvät kauneuskonsulteiltaan... me annamme sinulle vastauksia...

 1. kuka luo avonin tuoksuja?
Me teemme yhteistyötä maailman parhaiden parfymöörien kanssa. Nämä korkeasti koulutetut
artesaanit, jotka tunnetaan myös nimellä „nenät” ovat Avonin tuoksujen takana. He käyttävät vain hienoimpia ainesosia varmistamaan, että Avonin tuoksut ovat kaikkein parhainta laatua. Heidän ideansa myös näkyy tuoksun pakkauksen ulkomuodossa

 2. Mikä ero on parfuM ja eau de parfuM (edp) välillä?
Parfum on kaikkein tiivistetyin tuoksun muoto, joka sisältää suuren määrän parfyymiöljyä. Parfyymit ovat runsaampia ja kestävät kauan. Perinteisesti ne ovat pulloissa ilman suihkemekanismia, koska vain sipaisu riittää. Eau de Parfum -tuoksut eivät ole aivan yhtä tiivistettyjä, mutta ovat kuitenkin erittäin intensiivisiä ja ylellisiä ja jättävät jälkeensä kauniin tuoksun.

 3. kuinka pitkään tuoksun tulisi kestää iholla?
Teemme yhteistyötä mestariluokan parfymöörien kanssa ja luomme tuoksuja, jotka tuoksuvat hyvälle
ja myös kestävät - käytämme laadukkaita ainesosia varmistamaan, että tuoksut kestävät ainakin 6 tuntia. Muista, että nenäsi tottuu tuoksuun hetken kuluttua,jolloin et itse tunne sitä enää, mutta vaikka et itse pysty sitä aistimaan, ihmiset ympärilläsi tuntevat sen!
Tuoksun kestoaika riippuu ihon kemiasta ja tuoksun voimakkuus saattaa vaihdella - esim. sekä Far Away ja Viva by Fergie ovat molemmat EdP-tuoksuja, mutta Vivassa on voimakkaampi sekoitus.

4. Minne tuoksua kannattaa laittaa?
Laita tuoksua ranteen tai kaulan sykkiviin kohtiin. Älä kuitenkaan hiero ranteita yhteen! Se voi vaurioittaa tuoksumolekyylejä, joten anna niiden kuivua luonnollisesti. Yksi hauska tapa käyttää tuoksuja on suihkauttaa kevyesti hiuksiin tai suihkauta ilmaan ja kävele tuoksupilven läpi, jolloin tuoksun herkkä aromi pysyy tunteja.

5. Miten saan tuoksun pysymään pidempään?
Tuoksuvien vartalotuotteiden käyttäminen kerroksittain tuoksun kanssa pidentää sen kestoa. Aloita
rentouttavalla kylvyllä tai suihkulla ja käytä tuoksuvaa suihkugeeliä. Kosteuta sitten vartaloa ylellisellä kosteusvoiteella niin saat tuoksun pysymään vartalolla koko päivän. Suihkauta lopuksi parfyymia ranteisiin ja kaulaan ja tuoksut ihanalle päästä varpaisiin!

6. Miten pitkään tuoksu kestää ja Miten sitä tulee säilyttää?
Hieno tuoksu saattaa kestää jopa 3 vuotta. Säilytä tuoksua viileässä, pimeässä paikassa suojassa
auringonvalolta. Vältä myös kosteutta - pidä pullot poissa kylpyhuoneesta!

7. Mitä tuoksusävyt ovat?
Jokainen tuoksu koostuu useasta eri aineosasta. Tuoksun ainesosia kutsutaan sävyiksi. Alkutuoksut
muodostavat ensivaikutelman tuoksusta. Keskisävyt ovat ne, joita tunnet kun tuoksu on kuivunut ja siitä muodostuu tuoksun sydän. Pohjatuoksu antaa tuoksulle sen pysyvän tehon joka viipyy iholla useita tunteja.8. ovatko jotkut tuoksut päivätuoksuja ja jotkut iltaa varten?
Voit käyttää mitä tahansa tuoksua mihin aikaan vain - tähän ei ole mitään sääntöjä! Mutta suosittelemme käyttämään kevyempää päivällä - kokeile raikkaita sitrustuoksuja tai klassisia kukkaistuoksuja. Illalla kannattaa käyttää jotakin intensiivistä ja
houkuttelevaa, kuten sensuellin itämaista tai eksoottista kukkaista tai metsäistä tuoksua.

9. Mikä ero on vartalosuihkeella ja parfyymilla?
Vartalosuihkeet eivät ole yhtä tiivistettyjä kuin parfyymit, niitä voi suihkutella joka puolelle vartaloa.
Eau de Toilette (EdT) ja Eau de Parfum (EdP) sisältävät enemmän parfyymiöljyjä ja niitä käytetään
sykkiviin kohtiin. Kannattaa hankkia tuoksusta sekä vartalosuihke että itse parfyymi niin voit vaihdella voimakkuutta mielialan tai tilanteen mukaan.Lähde:Mam 13

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti