AvonMinttu

AvonMinttu

Tervetuloa Sivulleni

Tervehdys! Sivua pitää Avon Tiimijohtaja/Kauneuskonsultti itäisestä suomesta. (Jos tahdot tutustua Avon maailmaan ni eikun yhteyttä tänne päin.) Alunperin blogin piti käsitellä vain ja ainoastaan kauneutta ja Avonia, mutta toisen blogin temppuiltua päätin höpistä sitten elämää tänne puolellekkin :)

m.jaatinen@hotmail.com

tiistai 9. lokakuuta 2012

Avon-Nuoren ihonhoito ja meikkaus- Mitä tuotteita teineille?‏AVONILTA LÖYTYY HYVÄT TUOTEVALIKOIMAT MYÖS NUORELLE JA TÄSSÄ HIEMAN OPASTUSTA SIIHEN;

Ihon säännöllinen puhdistaminen ja hoitaminen aamuin illoin on hyvä aloittaa murrosiässä. Mitä siihen kuuluu ja millaisilla tuotteilla siitä selviää?
Iholle alkaa syntyä epäpuhtauksia, kuten finnejä ja mustapäitä yleensä murrosiässä, mutta ne häviävät useimmiten iän ja hormonitoiminnan tasoittumisen myötä. Ihon säännöllinen puhdistaminen ja hoitaminen tulisikin aloittaa murrosiässä tai ainakin viimeistään, kun ryhtyy säännöllisesti meikkaamaan.
Ihon puhdistaminen ja kosteutus aamuin illoin on kaiken perusta. Vaikka iholle tuleekin finnejä, pitäisi voimakkaasti kuivattavia ja alkoholipitoisia puhdistustuotteita välttää
AVON
Sivuilla 12 - 105 Tuotteet Clearskin täsmätuotteet mustapäille ja finneille eli epäpuhtauksiin. Suosittelen käyttämään kuuriluonteisesti, koska sisältävät salisyylihappoa, joka saattaa kuivattaa ihoa. Kuitenkin erinomainen sarja epäpuhtaalle nuorelle iholle. Voi käyttää myös aikuiselle iholle kuurina, jos kovin rasvainen iho.
Tarkastele ihosi kuntoa
 • Jos iho tuntuu kiristävältä, älä käytä mitään alkoholipitoisia kasvovesiä tai vaahtoavia puhdistustuotteita.
 • Jos iho on kuivarasvainen, sille sopivat alkoholittomat kasvovedet sekä maitomaiset ja voidemaiset puhdistusaineet.
 • Jos iho sen sijaan on öljyisen rasvainen, voit käyttää voimakkaampia puhdistustuotteita.
 • Näppyjä voi peittää salisyylihappoa, mentolia tai teepuuöljyä sisältävillä peitevoiteilla, jotka samalla kuivattavat finnejä ja tappavat bakteereja.
Solutions sarjassa alkoholiton kasvovesi sivulla 100 oranssi raikastava kasvovesi tuotenro 48744.
Solutions sarjasta suosittelen erityisesti nuorille jatkuvaan käyttöön (eivät kuivata liikaa) sivu 97 Complete Balance öljytön puhdistusvaahtoa. Jos iho on todella rasvainen tämän sarjan kasvovesi on myös hyvä, tässä kaikkein eniten alkoholia. Käytä kasvovettä aamuin illoin!!!

Suosittelen näpyille  sivulla 103 pikahoito finneille, sivulla104 finnihoito salisyylihapolla ja peitepuikkoa tai sivulla 105 intensiivihoito näpyille. Muista käyttää peitepuikkoa käden kautta, ei suoraan näpylle.
Avon Care sarjasta voi käyttää sivulla 150 puhdistus 3 - 1, aloe rauhoittaa. Käytä kuitenkin erikseen vielä kasvovettä ja kosteusvoidetta.
Naturals sarjan tuotteista löytyy myös esim. Teepuu/kurkku tuotesarja sivulta 153.
Nuoren perusihonhoito-tuotteisiin kuuluvat
 • silmämeikinpoistoaine (sivu 48, Naturals ja Solution puhd.aineet)
 • puhdistusemulsio, -geeli tai -vaahto
 • kasvovesi
 • kuorintavoide sekä
 • kosteusvoide
Silmämeikinpoistoaine
Silmämeikki tulee aina poistaa silmämeikinpoistoaineella, sillä kasvoille tarkoitettu puhdistusaine saattaa ärsyttää herkkää silmänympärysihoa. Pelkkä vesi ei myöskään ole tarpeeksi hellävarainen silmänympärysiholle, eikä varsinkaan ripsille.
Ihon puhdistustuotteet
Puhdistusemulsio tai -maito sopii usein kaikille ihotyypeille, mutta erityisesti normaalille ja kuivalle iholle. Seka- ja rasvaiselle iholle sopivat paremmin vaahtomaiset tai geelimäiset puhdistustuotteet.

Kasvovesi
Ihon puhdistus viimeistellään aina kasvovedellä. Se palauttaa ihon pH-arvon, virkistää, hoitaa ja auttaa kosteusvoidetta imeytymään paremmin ihoon. Kasvovettä käytetään aamuin illoin.Käyttö iltaisin
·         puhdista iho ensin puhdistusemulsiolla tai –geelillä
·         kaada kasvovettä pumpuliin j
·         pyyhi kasvot sekä kaula niin monta kertaa kunnes likaa ja meikkiä ei enää irtoa ja senkin jälkeen vielä kerran
Käyttö aamuisin
·         pyyhi kasvot ja kaula kasvovedellä kerran, jotta saat puhdistettua kosteusvoiteen rippeet, jotka eivät ole yön aikana imeytyneet ihoon sekä yön aikana erittyneen talin
Kuorintavoide
Kuorintavoide sisältää pieniä rakeita. Kuorinnalla saadaan puhdistettua iholta kuolleet ihosolut sekä kirkastettua ihon väriä. Kuorintavoide vaalentaa mustapäitä ja pehmittää karheaa ihoa. Nuoren iholle kevyen kuorintavoiteen käyttö noin kaksi kertaa kuukaudessa riittää.

Kosteusvoide
Kosteusvoide pitää yllä ihon kosteustasapainoa, antaa lisäkosteutta sekä pitää ihon pinnan pehmeänä, joustavana ja terveen värisenä. Levitä kosteusvoidetta iholle aamuin illoin puhdistuksen jälkeen.
Naamiot
Naamiota voi käyttää täydentävänä tuotteena ihonhoidossa noin kerran viikossa. Normaalille ja kuivalle kosteuttavaa naamiota ja seka- ja rasvaiselle iholle puhdistavaa.

MEIKKAUS
Nuorena on hyvä kiinnittää huomiota meikkeihin ja siihen, että tuotteet eivät ole liian vahvoja ja paksuja. Nuoren kasvoilla kevyt meikki näyttää aina parhaimmalta.
 • Ensimmäiseksi meikkivoiteeksi sopii koostumukseltaan läpikuultava voide.
 • Meikkipuuteri on myös hyvä valinta ensimmäiseksi tuotteeksi pohjameikkiin.
 • Silmämeikiksi riittää aluksi pelkkä ripsiväri.
 • Aurinkopuuteria tai pehmeän sävyistä poskipunaa voi sipaista poskiin.
 • Huulikiilto sopii tietysti huuliin.
 • Kunnon siveltimet ja työvälineet ovat meikkaamisessa tärkeitä. Ne helpottavat luonnollisen lopputuloksen tekemisessä. Siveltimet tulee pestä säännöllisesti 2-4 kertaa kuukaudessa.
 • Jokapäiväistä ihon puhdistamista ei myöskään saa unohtaa. Silmämeikille tulee käyttää omaa puhdistusainetta ja kasvoille puhdistusmaitoa ja kasvovettä sekä tietenkin kevyttä kosteusvoidetta aamuin illoin.
 • Meikkausvälineet: Meikkisieni sopii meikkivoiteen levitykseen mutta sen voi levittä yhtä hyvin sorminkin, luomivärisivellin auttaa luomivärin levityksessä. Aitokarvainen sivellin on paras, mutta aplikaattori eli vaahtomuovisivellin sopii oikein hyvin vaalean luomivärin levitykseen. Pieni ja napakka sivellin rajauksen häivyttämiseen. Poskipunasivellintä tarvitaan poskipunan tai aurinko-puuterin levittämiseen. Aitokarvaisella siveltimellä saa parhaan lopputuloksen.

VINKIT;
Calming Effects meikkivoide rauhoittaa niin nuoren kuin aikuisen naisen ihoa, hyvä peittävyys, jos sitä tarvitaan. Sivu 12. Levitä meikkivoide sormin, saat tasaisemman tuloksen kuin meikkisienellä. Peittävin meikkivoiteemme on Ideal Flawless, josta on tullut uusi silkkimäinen versio elli vaahtomainen meikkivoide, joka sopii ehkä paremmin nuorille. Sivu 55. Suosittelen ensi meikkivoiteeksi vaikka värittömän MagiX voidetta, sivu 59.Color Trend sarjasta löydät peitepuikon, meikkivoiteen (öljytön) sekä läpinäkyvä oil control kivipuuteri, sivu 65- Puuterimeikkivoide löytyy sivulta 55. Mineraalipuuremeikkivoide on hengittävä ja kevyt vaihtoehto, sopii herkkäihoisille,sivu 58.
Ripsivärimme ovat kaikki säänkestäviä, vedenkestävä erikseen eli Extralasting. Nuorille edulliset rajaajat ja luomivärit sivuilla 60 - 61.
Aurinkopuuteri on erinomainen poskille ja muutenkin kasvojen korostuksiin, tuotteitä löytyy sivuilta 54 ja 58.
Edullisia huulikiiltoja esim. Color Trend sarjasta sivulla 64.


Ihonhoito kannattaa opetella nuoresta pitäen, niin siitä tulee hyvä tapa läpi elämän:)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti