AvonMinttu

AvonMinttu

Tervetuloa Sivulleni

Tervehdys! Sivua pitää Avon Tiimijohtaja/Kauneuskonsultti itäisestä suomesta. (Jos tahdot tutustua Avon maailmaan ni eikun yhteyttä tänne päin.) Alunperin blogin piti käsitellä vain ja ainoastaan kauneutta ja Avonia, mutta toisen blogin temppuiltua päätin höpistä sitten elämää tänne puolellekkin :)

m.jaatinen@hotmail.com

torstai 29. syyskuuta 2016

Kampanja 14

Hei vaan!
Odotettu kampanja 14 starttasi. Käydään kuvastoa läpi, näin pikaisesti muutamia juttuja. Odotettuna uutuutena juuri kannessa näkyvä Avon Life tuoksu uutuus, oma naisille ja miehille omansa.
Nämä tuoksut on Kenzo Takadan (tuoksu-ja muotisuunnittelija) suunnittelemat yhteistyössä Avonin kanssa.

Naisten tuoksu  on kukkais-metsäinen kategoria (kukkaistuoksu jossa kurjenmiekkaa, lumpeen ja orvokin sävyjä. Itse en ole vielä tilannut tätä tuoksua (ainut että näytteenä tilasin joten sain jo tätä aiemmin tuoksuteltua ja tykkään tuoksusta ja tämä tuoksu myös kestää eikä ihan heti häviä tuoksuna ilmaan)

Miesten tuoksu on metsäis- aromaattinen kategoria (mustapippurin, orvokin ja setripuun tuoksunuotit)

Tilatessa tuoksun voi tilata vartalovoiteen ja vartalosuihkeen kaupanpäälle!  Eli suosittelen! Ja tässä on kyllä jo ihan huippu setit joululahjaksikin ;)

^S.10-11 500ml suihkugeelit vain 1,75 minkä tahansa muun esitteestä ostamasi tuotteen kanssa. Edullista!

^S. 13 Ripsari ja hoitava silmämeikin puhd.emulsio settinä vain 11,95. Huippu tarjous mielestäni!

^S. 17 Kynsilakat 6,95 ja 5 uutta syksyistä sävyä on sinne tullut.
(tuossa myös huippu tarjous. 3kpl kosmetiikka setti vain 25,95 ostaessasi muita tuotteita 14,95 arvosta)


Kuvastossa myös paljon tuoksu tarjouksia, joten nyt kannattaa laitella uusia tuoksuja tilaukseen. Ne vanhat tarkistella tuoksuvatko enää siltä miltä pitäisi :)
Yksi suosikeistani Dreams, nyt settinä 24,95 (sis. 50ml+30ml tuoksut)


^S. 71 Kasvohelmet VAIN 5,95 minkä tahansa muun esitteestä ostamasi tuotteen kanssa. Myös cc-kasvopuuterihelmet kuuluvat tähän tarjoukseen. (Itselle lähtee tilaukseen Ruusu ja CC-helmet)

^ Anew tuotteet myös tarjouksessa. Jos et ole näitä tuotteita kokeillut, suosittelen. Muista tarkistaa mitkä tuotteet ikäisellesi!

^S. 139-141 Planet spa tuotteet 3 tuotetta yhteishintaan 12e! Voit yhdistellä tuotteita nuilta sivuilta.

*Advance tuotteet saivat uuden ulkonäön. Mielestäni paljon upeampi pakkaus. Vai mitä sinä olet mieltä?


^S.203 löytyy huima 5 tuotteen setti tarjous vain 7,95. Setin arvo normaalisti 28,20. Tässä setissä roll-on, shampoo, jalka/kenkäsuihke, kylpyvaahto ja suihkugeeli. (Minkä tahansa muun esitteestä ostamasi tuotteen kanssa. Eli jos tilaat normaalit 5 tuotetta voit näitä settejä sen 5 tilata )

Tässä taas muutamia kuvastossa. Kannattaa käydä kuvastoa katselemassa www.avon.fi. Taas kuvastossa oli upeita koruja/asusteita ja tarjouksia ja uutuus tuotteita! Ei kun vaan tilailemaan :)
Tunnukset saat kauttani joten ole yhteydessä tai jos jotain kysyttävää tulee :) (m.jaatinen@hotmail.com)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti