AvonMinttu

AvonMinttu

Tervetuloa Sivulleni

Tervehdys! Sivua pitää Avon Tiimijohtaja/Kauneuskonsultti itäisestä suomesta. (Jos tahdot tutustua Avon maailmaan ni eikun yhteyttä tänne päin.) Alunperin blogin piti käsitellä vain ja ainoastaan kauneutta ja Avonia, mutta toisen blogin temppuiltua päätin höpistä sitten elämää tänne puolellekkin :)

m.jaatinen@hotmail.com

lauantai 3. tammikuuta 2015

Hyvää Uutta Vuotta 2015

 Edessä on sata ovea, tuhat tietä. Valitse sydämelläsi, punnitse tunteella, käytä hiven järkeä. Ovet on tehty avattavaksi, tiet tallattavaksi, elämä elettäväksi. Jos erehdyt, uskalla itkeä, uskalla nauraa, uskalla muuttaa suuntaa. Ei mikään kasva ilman vettä, ei ihminen kypsy kyynelittä. Mutta silti odota parasta, äläkä pelkää pahinta, niin saat mitä ansaitset. Onnellista Uutta Vuotta Lukijoille!

Joulu meni ja vuosi vaihtui... Huomenna sitten vanhin pojista täyttää jo 13 vuotta. Kääk, miten aika voikaan mennä nopiaan...
Viime vuotta kun miettii niin mitä isoa tapahtui... Esim. Valmistuin Perhepäivähoitajaksi, sain 2 ihanaa kummipoikaa, Avonin hommissa pääsin Executive Unit Leader (Eul tiimijohtaja) ja pysynyt sillä tasolla monta kampanjaa jne... Eli ihana vuosi takana! Laitan tähän muutamia kuvia loppuun... (ja huomenna arvon arvonnat :))
 (itsenäisyyspäivänä värjättiin ruusu, pakko oli kokeilla kun valkeita ruusuja oli maljakossa)

(huurruteltiin laseja suolalla)


(tori.fi löysin ihanan kattolampun, ja onneksi postitus onnistui, vaikka pakattava olikin hankala :) Kiitos siitä. Tähän sitten metätän vielä muutaman enkelin yms.)

                                                           Tutulta ostettuja ihanuuksia...

Lumi linna me rakennettiin, sinne kynttilät sytytettiin..
Joulun ensimmäinen kuusi...Oikeahan tuli sitten lähempänä joulua.... :)

Ihanaa viikonloppua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti