AvonMinttu

AvonMinttu

Tervetuloa Sivulleni

Tervehdys! Sivua pitää Avon Tiimijohtaja/Kauneuskonsultti itäisestä suomesta. (Jos tahdot tutustua Avon maailmaan ni eikun yhteyttä tänne päin.) Alunperin blogin piti käsitellä vain ja ainoastaan kauneutta ja Avonia, mutta toisen blogin temppuiltua päätin höpistä sitten elämää tänne puolellekkin :)

m.jaatinen@hotmail.com

torstai 11. syyskuuta 2014

Kampanja 13

Oi tätä kampanjaa onkin odotettu ja vihdoin se alkoi. Käydään yhdessä läpi muutamia tarjouksia (elä ohita näitä) ja tuote uutuuksia. Pääset kuvastoon tästä ja mini kuvastoon suoraan tästä!!

 S. 5 Big &Daring- ripsari vain 8,95 (saatavana musta ja mustan ruskea (vai ruskean musta ) Tämä ripsari pysyy. Eikä paakkuunnu ripsiin laitettaessa. Ja saa tehtyä todella pitkät ja näyttävät ripset. Ihan huippu ripsari, itse tykästynyt. Eikä muuten ihan pelkällä vedelläkään lähde, joten kestää.

 Edellisellä sivulla sitten on ohittamaton tarjous!!! Kun ostat B & D ripsarin niin voit valita kaksipäisen rajauskynän hintaan 1,95. Huh, mikä tarjous!!! Toisessa päässä siis oiskohan valkoinen ja toisessa siis se valitsemasi väri (väri vaihtoehdot musta, ruskea ,harmaa ja sininen).

 S. 7 Ihana Avon Femme tuoksu nyt hintaan vain 18,95 Kuuluu kukkais-hedelmäis- myskiseen kategoriaan (Huomaa myös samaa sarjaa vartaloemulsio ja vartalosuihke)

 S.8-9 Käsivoiteet tarjouksessa vain 1,95!!! (näitä kannattaa jo tilata talteen) (per mikä tahansa muu esitteestä ostamasi tuote) Vaihto ehtoja 6 erilaista joten on varmasti jokaiselle omansa.

 S.13 Gel Finish- kynsilakat vain 3,95!!! 24 upeaa sävyä. Näitä täytyy tilata !!! Tosi edullinen tarjous. Tässä kynsilakassa siis kolme yhdessä, pohjustus, väri ja päälyslakka. (pikakuivattaja edellisellä sivulla!!)

S. 20-21 Rypyt suoriksi Suositut ja tehokkaat Anew Pro Line corrector hoidot todella edullisesti (esim. ryppyjen täyttö aine vain 11e)

S. 35 Roll-on tuoksut laukkuun nyt vain 2,95 per mikä tahansa muu ostamasi tuote esitteestä

S. 39 Secret Fantasy midnight Edt 16,95 (tämä näitä sokka irti pulloja) Oi, mikä tuoksu. Tämän tilaan itsekkin. Lehdessä lukee näin: Metsäis- gourmand kategoria Paljasta keskiyön salaisuus mystisen viettelevällä tuoksulla joka sulautuu harmoniseen mustaan kirsikkaan, yöllä kukkivaan orkideaan ja aistilliseen meripihkaan. Pullo hohtaa pimeässä ja kuu riipus. Kaunis!

 S. 58-59 Löytyy ylelliset ja ylellisen näköiset Luxe tuotteet. (ps. puuteri aivan ihana, käytössä)

 S. 60-61 Valitsemasi meikkituote tältä aukeamalta vain 3,95 per mikä tahansa muu esitteestä ostamasi tuote. Valitse meikin kiinnityssuihke tai peite puikko tai vedenkestävä luomiväripohja tai valitse vaikka kaikki kolme.

S. 63 Luomivärikvartetit hintaan 8,95/kpl Kannattaa käydä katsomassa, sinne oli myös upeita sävyjä tullut (erittäin kauniita näin syksyllä)

S.67 Huulipunia jokaiseen makuun. On kimallusta tai voidemaista ja myöskin helmiäistä. Eikun vaan valitsemaan. Hinta vain 5,65.

S. 85 Täydellisen tasaiset kynnet. Tasoittava aluslakka vain 6,95. (levitetään kynnelle ennen varsinaista kynsilakkaa)S. 93 One Direction- tuotteet!!! Mikä on One Direction no tästäpä se selviää!!!
S.94-111 löytyy upeita asusteita ja koruja.

S.112-113  Roosanauha tuotteet!!! Nyt tilaamaan hyvän asian puolesta!

S. 115 planet spa tuotteita hintaan 4,95 per mikä tahansa muu esitteestä tilaamasi tuote!!!
(ihania kasvoille, nyt hellimään kasvoja kesä jäljiltä)

S.117 Planet Spa uutuus Indian Intensity tuotteet. tämä 3 tuotteen setti vain 18,95.
Ihanan lämmin tuoksu (näillä hellimään ihoa)

S. 123 Ane Clinical Hydra Recovery- naamio yöksi vain 14e (norm.22)

S. 147 Skin so soft uutuus! Kosteuttaa ihoa tehokkaasti macadamiaöljyllä. Edullisimmin setissä 7,95!

S. 157 pomegranate & camellia oil shampoo ja hiusnaamio 2,95/kpl
Granaattiomena- sisältää runsaasti luonnollisia antioksidantteja ja vitamiineja. Suojaa hiuksia auringolta ja muilta ympäristön haittavaikutuksilta.
Kamelia- Ravitsee ja silottaa hiuksia, suojaa niitä kuivumiselta, kosteuttaa jättäen hiukset taipuisaksi ja sametinpehmeäksi.

Takasivulla EdT 30ml vain 8,65 per mikä tahansa muu esitteestä ostamasi tuote!!!
(huomaa että mös miesten fullspeed!!!)

Tässä muutamia ja tosi paljon muuta löytyy kuvastosta. Kannattaa myös katsoa tuo mini lehtinen liite, sieltä löytyy vaikka mitä!!!!


6 kommenttia: