AvonMinttu

AvonMinttu

Tervetuloa Sivulleni

Tervehdys! Sivua pitää Avon Tiimijohtaja/Kauneuskonsultti itäisestä suomesta. (Jos tahdot tutustua Avon maailmaan ni eikun yhteyttä tänne päin.) Alunperin blogin piti käsitellä vain ja ainoastaan kauneutta ja Avonia, mutta toisen blogin temppuiltua päätin höpistä sitten elämää tänne puolellekkin :)

m.jaatinen@hotmail.com

tiistai 12. elokuuta 2014

Vielä kampanjasta 11 ja tulevia uutuuksia!!

Tässä vielä vähän meneillään olevasta kampanjasta. Eli pääset kuvastoon tästä.Laitan itse tilausta menemään keskiviikkona, jos jotain "pientä" haluat kuvastosta tilata (joka kirjekuoreen vaikka mahtuu), mutta jos löydät jotain isompaa tilattavaa (joita löytyy kyllä lehdestä, mageita tarjouksia ;)) niin ota yhteyttä niin kerron miten saat tunnukset joilla sitten itse teet tilauksen. :)

Mikä tuoksu?
Siis en muistanut tämän nimeä ja tämä ollut nyt suosikki tuoksuna koko kesän. Eli kuvastoa esiin ja nimeä hakemaan. Suosittu TTA sarjan Amour , siis niin ihana.  Tämä löytyy tässä kampanjassa s.40 hintaan 19e (ensi kampanjassa 17e ;)) Tämä tuoksu kuuluu kukkaiskategoriaan (sitrus, jasmiinin terälehdet, kermainen myski) Joo-o , kuulostaa hyvältä.

Uutuudet Metallic effects- lakat löytyy s. 63 ja näillä hintaa vain 6,65. Itse tilasin syksylle Platinium Petal (hopea) ja Icy Purple (lila). kauniit sävyt.
Tilasin Avon Planet Spa RevitalisingRetreat kuorivan kasvonaamion. Nyt aika alkaa hoitamaan ihoa, kesän jälkeen :)
Kokeiltu on myös nämä tuote uutuudet ja tykästyin näihin kuten oon tykännyt muistakin AT tuotteista. (ainakin itsellä ei niin takussa hiukset ollu ja vahvemman tuntuiset. Joten kannattaa kokeilla.No niin ja sitten tuleviin uutuuksiin... Näitä aina odottaa ;))

Kampanja 12...
Tuoksu uutuus (suosittelen kokeilemaan, ihana tuoksu ja kaunis pullo) Avon Parisian Chick EdP (eli parfum joka siis kestää pidempään kuin EdT)
Chypre- hedelmäinen kategoria (musta vadelma, jasmiini ja santelipuu)
Tällä uutuudella (Parician Chic) tulee olemaan kampanjassa 12 hintaa vain 14,95 (ilman tarjousta 24,95) joko etu kupongilla tai jos tilaat tuotteita esitteestä 15e edestä) Ihan huikee tarjous tulossa!!!

Alla toinen tuleva tuoksu uutuus Unique Rose (tulossa miehille oma)
Nuorikas/Kapinoiva, unique!!
Ihana pinkki/musta pullo jossa korkissa musta ruusu sormus.  Tämä kuuluu Chypre- hedelmäis- metsäiseen kategoriaan (veriappelsiini, Black Baccara- ruusu, musta tonka) Hinta tällä tulevassa kampanjassa 19,95e.
Mega effects- nestemäinen rajauskynä (tussimainen). Huomaa vino kärki. Saat helposti tehtyä tällä joko ohutta tai leveämpää rajausta. Kestää hyvin ja hinta tulee kampanjassa 12 olemaan vain 6,65.Ja sitten kampanjaan 13 Planet spa sarja täydentyy jälleen... Tulossa India Intensity - sarja (kokeiltu on ja tykkään tästä, tuoksu mielestäni mieto ja jotenkin mausteinen, tyttö sanoi että joulu tulee mieleen, tiiä siitä sitten :D Sisältää Intialaisia santelipuun ja seesamin öljyjä. Santelipuun öljy toimii kuivalle iholle kosteuttaen sitä ja samalla rauhoittaa ihoa. Kuulema pidetään myös tehokkaana lemmenrohtonakin ;) Ja seesamiöljy poistaa ihosta kuona-aineita. Sarjaan kuuluu kasvonaamio, vartalonkuorinta ja vartalovoide. Tälle setille kampanjassa 13 hinta 18,95

Tuleva uutuus ripsari Big& Daring- ripsiväri. Jopa 6 kertaa tuuheammat ripset. Ei paakkunnu, Ei varise, Ei tahraa. kaareva harja antaa volyymia ripsiin, erottelee hyvin ripset juuresta kärkeen.

Voidemainen geelikoostumus kollageenilla. Sileä, kerrostettava koostumus sisältää kollageenia, keratiinia ja proteiineja, tekee ripsistä tuuheammat pitäen ne kuitenkin kimmoisina ja pehmeinä. Saatavana musta ja mustanruskea (ruskean musta :))

Itse suosinut ja yleisimmin käyttänyt SuperShock ripsaria mutta nyt se saikin kilpailijan. Käyttänyt tätä ja tykkään hurjasti. Kestääkin hyvin, ei helpolla lähe pelkällä lämpimällä vedellä ja kestää koko päivän hyvänä (menossa mukana). Kaartaa ripset ja saa näyttämään silmät todella hyvältä :)  Tätä todellakin suosittelen kokeilemaan ja hinta tällä tulee olemaan 8,95.

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti