AvonMinttu

AvonMinttu

Tervetuloa Sivulleni

Tervehdys! Sivua pitää Avon Tiimijohtaja/Kauneuskonsultti itäisestä suomesta. (Jos tahdot tutustua Avon maailmaan ni eikun yhteyttä tänne päin.) Alunperin blogin piti käsitellä vain ja ainoastaan kauneutta ja Avonia, mutta toisen blogin temppuiltua päätin höpistä sitten elämää tänne puolellekkin :)

m.jaatinen@hotmail.com

torstai 22. toukokuuta 2014

Avon Glimmerstick Brights- rajauskynät ja SuperShock brights – ripsivärit

Miten saa ihan vaan 2 tuotteella aikaan ihanan (värikkään) ja kesäisen pirtsakan silmämeikin?
 (no meikkipäänä toimi taas tyttöni ja tässä tulosta, kiitos Minnille kun jaksaa äidin testailuja :)))Kokeile ihania värikkäitä rajauskyniä jotka näyttävät upeilta ruskettuneella iholla. Pelkällä värillisellä rajauksella saat tehtyä näyttävän silmämeikin (rannalle) helposti.

Itse tilasin ihan kokeillakseni näitä ja onko kynät miten pehmeitä eli saako värin helposti (painamatta). Näitä kyniä helppo käyttää ja väri todella voimakas bigmenttinen (kuten huomaatte).
 Ja näissä on se hyvä puoli ettei ihan helposti lähde (en meinannut noita viivoja saada saippualla pois, joten ainakin pysyy silmissä :))

 (vasemman puol. Käytetty turkoosi yläraj.+ magenta ala+ violetti ripsari (huomaa...tosi kiva sävy, ei oikein huomaa) oik.puol. Käytetty lila+magenta raj. ylh. + alh. turkoosi+ sininen ripsiväri)


Ripsiväreistä väri tulee hyvin ja mitä enemmän kerroksia laitat niin sitä näyttävämmät ripset saat aikaan. Itse ihastuin violettiin (joka ei niin räikeä mutta huomaa ripsissä valon osuessa silmiin), ei aina vaan sitä perus mustaa ja mustaa.

Muista! käytä silmämeikin yhteydessä Avonin vedenkestävää luomiväripohjaa * estää meikin kerääntymistä juonteisiin helteisellä säällä !!(14704) joka kampanjassa 8 hintaan 6,95

Kampanjassa 8 ripsarit hintaan 7,65 (lisäksi löytyy vihreä, musta ja ruskea/musta)
(kauttani voit näitä tilata :))

Mitäs tykkäät? :D

Ihanan aurinkoista loppu viikkoa

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti