AvonMinttu

AvonMinttu

Tervetuloa Sivulleni

Tervehdys! Sivua pitää Avon Tiimijohtaja/Kauneuskonsultti itäisestä suomesta. (Jos tahdot tutustua Avon maailmaan ni eikun yhteyttä tänne päin.) Alunperin blogin piti käsitellä vain ja ainoastaan kauneutta ja Avonia, mutta toisen blogin temppuiltua päätin höpistä sitten elämää tänne puolellekkin :)

m.jaatinen@hotmail.com

maanantai 2. syyskuuta 2013

Kampanja 12 tilausta ja tuote kokeilua

Ja taas on tuotteita testailtu...


Ihanat hempeen bling bling kynnet sai tehtyä näillä lakoilla. Alla inspired iris ja päällä tuota hileistä opal lakkaa. *tykkään* Tuo opal lakka on kyllä niin ihana saa tehtyä vähän näyttävemmät kynnet ja normaaliin lakkaan jotain erikoista (helposti) :)
Nuoremmalle pojista tilasin Hot wheels pussukan ja juomapullon sählyharkkoihin. Kovin oo tyylikkäät :))
Planet Spa Perfectly Purifying- kuorintavoide kasvoille (kuvaston kuvassa näkyy harmaa tuubi mutta tämä olikin valkoinen) Tästä tykkään niin kuin muistakin Planet Spa tuotteista :) Kasvoille jäi puhdas ja raikas tunne. Tämä ihanuus löytyy s.82
Mieto intiimipesuneste.
- Kirkasgeeli lieventää ärtynyttä ihoa
*Sisältää tulehduksia ehkäisevää valkotammen kaarnauutetta
*on myös saippuaton

(Siply delicate tuotteet on kehitetty hellävaraisilla ainesosilla ja niin että ne palauttavat ihon luonnollisen tasapainon)
Löytyy s.151

Kahta alenpana olevaa tuotetta en ole vielä kerinnyt testailemaan mutta päivitän tähän kunhan ne kokeilen :)


Ihana Mandariinin tuoksu. Tämä 1000ml pullo oli nyt hintaan 4,95. Eli ei kallista. Näitä käytän meillä nestesaippuan asemesta välillä. Nämä tosiaan hellävaraisempia, eivätkä kuivata käsiä ja kun nämä edullisiakin ja Kylpyvaahdoissa nytkin niin montaa eri tuoksua. Eli jos amme kuuluu teidänkin talouteen niin suosittelen näitä ihania Avonin kylpyvaahtoja kokeilemaan :) s.172-173.
Nämä Naturalsin uutuudet pääsi heti testiin. Kosteuttavat hyvin hiuksia ja hiuksista tulee tosiaan pehmeät ja tämänkin takkupesän saa helposti selväksi :) (ja avokadoöljyn pitäisi vahvistaa hiuksia)

Anew puhdistusta. Ihan minun suosikki ja taas piti tilaukseen laittaa. Suosittelen kokeilemaan.
Avonilla on edullisesti näitä kivan tuoksuisia nestesaippuoita.
Edellisestä postauksesta lakkailua tällä, jonne pääset tästä. Sävy siis untamed ja nythän lakat tarjouksessa vain 4,95!!
Tämän sormuksen löydät kuvaston sivulta 98. Abrielle-sormus.
Isännille tilasin uutuus tuoksun ja taitaa tehdä hyvin kauppansa :DKuvastossahan sanotaan tuoksusta näin - Supermiehekäs ja rohkea tuoksu :) Tosi hyvä tuoksu ;)
Neiti taas sai Hello Kittyä pussissa ja pullossa. Kannattaa nyt laitella tilaukseen näitä kun ei taas tiiä saako näitä muissa kampanjoissa enää :) Ja nämähän löytyi Avonin netti sivulta. Ja tosiaan jos haluat itse nämä ihanuudet tilata, saat kauttani tunnukset ja pääset itse tilaamaan omilta sivuilta niin kuin mistä tahansa muusta nettikaupasta :))

Tilaukseen kuului myös normi shampoot ja suihkugeelit myös :)

Nyt tilailemaan :)

 

1 kommentti: