AvonMinttu

AvonMinttu

Tervetuloa Sivulleni

Tervehdys! Sivua pitää Avon Tiimijohtaja/Kauneuskonsultti itäisestä suomesta. (Jos tahdot tutustua Avon maailmaan ni eikun yhteyttä tänne päin.) Alunperin blogin piti käsitellä vain ja ainoastaan kauneutta ja Avonia, mutta toisen blogin temppuiltua päätin höpistä sitten elämää tänne puolellekkin :)

m.jaatinen@hotmail.com

maanantai 25. maaliskuuta 2013

Pääsiäiskynnet! :)

Aurinkoista Tasauspäivää vietellään köhäisen tytön kanssa sisällä. (Onhan noissa muksuissa jo yli viikon kestänyt kuume/nuha/yskä/korvatulehdus ollut. Vanhin poitsuista jo selvisi kouluun ja pienempi lähti lepäämään ukin ja mummon luokse.)

Mutta jotain tekemistä piti keksiä ja siitä se ajatus sitten läksi...

(Lakattu Avon Nailwear lakoilla. Kuvassa tipulla valuvat silmät x) en vaan taaskaan malttanut odottaa kuivamista tarpeeksi kun laitoin päälle kirkkaan lakan :D  Olen tosi onnellinen että Avonille tuli niitä uusia Speed Dry+ jotka kuivuvat 30 sekunnissa :) Olisi varmaan parempi vaihtaa kaikki omat lakkani niihin :)) Ja Avonillahan on se kynsisivellin (jossa 2 erillaista päätä, sivellin ja pallo) joilla on kiva tehdä kuvioita ja ps. sen siveltimen hinta on vain 2,95 ostaessa 2x Speed Dry kynsilakkaa :)

Terkuin


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti