AvonMinttu

AvonMinttu

Tervetuloa Sivulleni

Tervehdys! Sivua pitää Avon Tiimijohtaja/Kauneuskonsultti itäisestä suomesta. (Jos tahdot tutustua Avon maailmaan ni eikun yhteyttä tänne päin.) Alunperin blogin piti käsitellä vain ja ainoastaan kauneutta ja Avonia, mutta toisen blogin temppuiltua päätin höpistä sitten elämää tänne puolellekkin :)

m.jaatinen@hotmail.com

keskiviikko 16. toukokuuta 2012

Buzz Buzz...

Kirjauduin tuonne Buzzador sivuille(kirjautumaan pääset tästä ja toivoisin että suosittelijaksi laittaisit nimimerkkini Minttumiini). Ja pääsin kuin pääsinkin kokeilemaan aika pikaisesti Nutrilett tuotteita
Mikä Buzzador oikein on??

Buzzadorina sinulla on mahdollisuus päästä kokeilemaan ja kertomaan, mitä pidät erilaisista tuotteista ja palveluista. Kun pääset kokeilemaan tuotteita ja palveluita sinun tarvitsee vain kertoa niistä ystävillesi, joko kasvotusten tai sosiaalisen median välityksellä sekä raportoida kokemuksesi tämän jälkeen meille. Buzzadorina toimiminen on sinulle ilmaista ja vie sinut ja ystäväsi moniin jännittäviin kohtaamisiin uusien tuotteiden ja palveluiden parissa.
(löytyy sivuilta)

Tää oli siinä mielessä mukava koska ajattelin että vois noita maistella...vaan kaupasta kun nuo ei ikinä lähde mukaan :))
Jaoin näitä ja kommentteja sain....
Ite en pitänyt näistä...Huomaa että tosiaan on vitamiinit ja hivenaineet lisätty. Kastikkeet jauhomaisen omituisia...ja palautetta sain... kukaan ei näistä tykännyt. Paitsi yksi ketsupin kanssa :)) ja täyttää hyvin... :))
En tiedä oisko näistä saanut syötävän makuisia itse lisäämällä vaikka valkosipulia tai muuta mausteita...
Jo jakaessa näitä sanoin että tämä kannattaa maistella juuri painonpudotus ruokana....

Muuten tosi kiva oli ensimmäistä kertaa päästä kokeilemaan ja tulipahan maisteltua (myös niillä kenelle jaoin näitä), koska luulen että minä ja moni muukaan ei tulisi näitä muulla keinoin hankkimaan ja maistelemaan :)) Koska lahdutus ruuathan on aina laihdutus ruokia (se on vaan se maku niin patukoissa kuin pirtelöissäkin)

-Minttu-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti