AvonMinttu

AvonMinttu

Tervetuloa Sivulleni

Tervehdys! Sivua pitää Avon Tiimijohtaja/Kauneuskonsultti itäisestä suomesta. (Jos tahdot tutustua Avon maailmaan ni eikun yhteyttä tänne päin.) Alunperin blogin piti käsitellä vain ja ainoastaan kauneutta ja Avonia, mutta toisen blogin temppuiltua päätin höpistä sitten elämää tänne puolellekkin :)

m.jaatinen@hotmail.com

torstai 1. joulukuuta 2011

5.Luukku

IHONHOITO ENNEN JUHLIA

JOKAINEN NAINEN HALUAA NÄYTTÄÄ UPEALTA JA HEHKUVALTA UUDENVUODEN JUHLISSA. ALOITA KAUNEUDENHOITO HYVISSÄ AJOIN MUUTAMAA PÄIVÄÄ ENNEN JUHLIA, JOTTA VOISIT HÄIKÄISTÄ JUHLISSA.

KASVOT

Erityisesti juhla-aikaan halutaan panostaa kauniisiin kasvoihin ja upeaan ihoon. Anna kasvoillesi kevyt kasvohoito rauhassa monta tuntia ennen kuin alat valmistautumaan juhliin. Kostuta kasvosi haalealla vedellä ja hiero niitä kevyesti hellävaraisella kasvojenkuorinta-aineella kuten Naturals Granaattiomena-kasvojenkuorinnalla.

Huuhtele kasvot viileällä vedellä ja levitä kasvonaamio. Valitse naamio ihotyyppisi mukaan Planet Spa –tuotesarjan laajasta valikoimasta. Anna vaikuttaa 15 - 20 min. jonka jälkeen pyyhi kasvot kasvovedellä. Kasvovedeksi suositellaan erityisesti Solutions Complete Balance -mattapintaistavaa kasvovettä. Levitä sitten kasvoille päivävoidetta

kuten virkistävää Solutions Youth Minerals -voidetta tai Anew Aqua Youth -kosteusvoidetta, joka kosteuttaa kasvojen ihoa ja saa ihon näyttämään kauniimmalta. Levitä s i lmänympär ys ihol le Planet Spa –sarjan viilentävä geelinaamio ja anna vaikuttaa 10 min.

Levitä lopuksi omalle

ihollesi sopivaa Anew-silmänympärysvoidetta.

VARTALO

Juo 2 litraa vettä päivääennen juhlia. Ehkä kannattaa myös välttää suolaisten välipalojen

syömistä päivää ennen juhlia, koska ne turvottavat. Syö sen sijaan runsaasti vettä sisältäviä hedelmiä tai vihanneksia. Nämä ruoat myös antavat sinulle energiaa ja auttavat vartaloa olla keräämättä nesteitä. Aloita vartalonhoito poistamalla ihokarvat Skin So Soft -ihokarvojen poistovoiteella ja kuori sen jälkeen iho. Planet Spa -sarjan Kuolleenmeren mineraalit auttavat tässä loistavasti. Huuhtele iho suihkussa vuorotellen lämpimällä ja kylmällä vedellä, kuivaa ja levitä lempikosteusvoidettasi. Suosittelemme Planet Spa Thai Lotus -vartalovoidetta. Hoida myös kädet ja jalat. Anna niille lämmin kylpy ja levitä runsaasti African Shea Butter -käsi ja kynsinauhavoidetta käsiin ja Footwork-sarjan syväkosteuttavaa voidetta jalkoihin. Pue yllesi puuvillakäsineet ja -sukat ja rentoudu 10- 15 minuuttia. Voit pitää kasvonaamiota kasvoillasi samalla. Jos kaipaat hieman päivetystä, käytä Avon Sun Plus -itseruskettavaa. Muista levittää tuotetta tasaisesti ja anna sen kuivua kokonaan ennen kuin puet yllesi. Kun hemmottelet itseäsi tällä tavalla, tunnet taatusti olosihyväksi ja itsevarmaksi kun lähdet juhliin. Nauti täysin rinnoin.

lähde : Avon my avon

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti