AvonMinttu

AvonMinttu

Tervetuloa Sivulleni

Tervehdys! Sivua pitää Avon Tiimijohtaja/Kauneuskonsultti itäisestä suomesta. (Jos tahdot tutustua Avon maailmaan ni eikun yhteyttä tänne päin.) Alunperin blogin piti käsitellä vain ja ainoastaan kauneutta ja Avonia, mutta toisen blogin temppuiltua päätin höpistä sitten elämää tänne puolellekkin :)

m.jaatinen@hotmail.com

lauantai 22. lokakuuta 2011

Joulu lähestyy...Lisätienestiä??


Haluaisitko helpon tavan ansaita "ylimääräistä" joulurahaa tai hankkia itse edulliset joululahjat. Kauttani saat tunnukset ja pääset aloittamaan kauneuskonsulttina.
ja tässä syyt miksi tilata itse Avonilta :)1……………Yhtä helppo tilata tuotteita kuin mistä tahansa nettikaupasta! Aina kun tilauksesi on vähintään 80 euroa, saat alennukset (20 – 25 %) ja tuotteet omaan postiisi ilman toimituskuluja. (siis keräät vaikka ystäviesi kanssa tilauksen, 80 euroa tulee yllättävän helposti täyteen, aikaa kolme viikkoa kerätä tilausta, jos tekee yhden tilauksen/kampanja). Alle 80 euron tilauksiin ei tule aleja ja postimaksu on vain 3,50 eur.

2……………Saat aina maksuaikaa ostoksillesi, eli saat aina laskun itsellesi ja 14 pv maksuaikaa.

3. …………..Tuotteilla on 100 % tyytyväisyystakuu eli 3 kk palautusoikeus (jos huulipunan sävy ei miellytä tms.), tätä sinulla ei ole kaupasta ostettaville tuotteille!!!

4……………Sinulla on mahdollisuus saada kannustuslahjoja, aloituslahjan jne. muita tilaajaetuja aina kampanjoittain

5……………Upea kuvasto ilmestyy kolmen viikon välein ja 800 tuotetta valikoimassamme (päivittäistavaratuotteet ja muut ihonhoitotuotteet sekä laukut ja korut), e-kuvasto omilla sivuillamme, koulutusta ja mukavia tapaamisia.

*Ja sinun ei ole pakko tilata joka kampanja vaan tilaat silloin kun itse haluat
* Tulen tukemaan ja auttamaan toiminnassasi ja kysellä saa jos kysyttävää tulee :)
* Huom!! Jouluisissa kampanjoissa ihania joululahja ideoita todella edullisesti ja näin vältät helposti myös jouluruuhkat kaupoissa :)
* Lapsille saatavana kivoja lahjoja myös, tytöille barbie tuotteita, joita saatavana vain avonilla ja poikien tuotteissa seikkailee ArnieJos ostat kaupasta tuotteita, et saa näitä etuja - Avonilta saat!.

Otappa yhteyttä jos haluat kuulla lisää m.jaatinen@hotmail.com

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti