AvonMinttu

AvonMinttu

Tervetuloa Sivulleni

Tervehdys! Sivua pitää Avon Tiimijohtaja/Kauneuskonsultti itäisestä suomesta. (Jos tahdot tutustua Avon maailmaan ni eikun yhteyttä tänne päin.) Alunperin blogin piti käsitellä vain ja ainoastaan kauneutta ja Avonia, mutta toisen blogin temppuiltua päätin höpistä sitten elämää tänne puolellekkin :)

m.jaatinen@hotmail.com

sunnuntai 18. huhtikuuta 2010

Itseruskettavat tuotteet

Opas itseruskettavien tuotteiden käyttöön

Itseruskettavien tuotteiden käyttö on erinomainen tapa ottaa etukeno kesään ja saada iholle tasainen ja kaunis väri. (terveellisemmin)

Ohjeet tasaisen lopputuloksen saamiseksi:

 • Lue käyttöohjeet pakkauksesta huolellisesti.
 • Kuori iho aina ennen itseruskettavan aineen levittämistä. Käytä kasvoille ja vartalolle niille tarkoitettuja omia kuorinta-aineita.
 • Levitä tämän jälkeen iholle kevyt kosteusvoide. Kun iho on tasaisen kostea, niin itseruskettava aine tarttuu tasaisesti. Jos ihossa on kuivia kohtia, aine tarttuu epätasaisesti ja lopputulos voi olla laikukas.
 • Kun levität itseruskettavaa kasvoille, varo levittämästä ainetta liikaa hiusrajaan ja kulmakarvojen alueelle.
 • Vartalolla varo kohtia, joissa iho on paksumpaa kuin muualla, kuten polvet ja kyynärpäät, sillä niissä väri näkyy selkeämmin.
 • Anna itseruskettavan aineen kuivua täysin ennen pukeutumista.
 • Pese kädet huolellisesti värin levittämisen jälkeen. Käytä apuna kynsiharjaa, jotta kynnen aluset ja kynsinauhat eivät värjääntyisi.
 • Voit käyttää itseruskettavaa noin 2-3 kertaa viikossa. Mitä useammin käytät, sitä syvempi väristä tulee. Varo silti liioittelua, sillä liian usein käytettynä lopputulos on hyvin oranssinsävyinen ja epäluonnollinen!
 • Jos olet hyvin vaalea, käytä itseruskettavaa vain kerran viikossa. Joillain merkeillä on myös valittavana sävyt vaalealle ja hieman tummemmalle iholle.
 • Itseruskettavien vaikuttava aine tuoksuu epämiellyttävälle. Tämän vuoksi tuote kannattaa levittää illalla ja käydä aamulla pikaisesti suihkussa, jotta tuoksu katoaa.

Erilaiset itseruskettavat tuotteet ja niiden edut:

 • Itseruskettavat sprayt ovat helppokäyttöisiä. Niitä voi suihkuttaa suoraan iholle ja pullo toimii asennossa kuin asennossa, mikä helpottaa aineen levittämistä esimerkiksi selkään. Spray kuivuu nopeasti.
 • Markkinoille on nyt tullut kuivaspray. Se on koostumukseltaan niin hienojakoinen, ettei sitä tarvitse levittää lainkaan käsillä. Riittää, kun sumuttaa aineen tasaisesti iholle. Tuote kuivuu nopeasti.
 • Itseruskettavat vaahdot vartalolle ovat koostumukseltaan kevyitä ja ne kuivuu nopeasti.
 • Itseruskettavat emulsiot ja geelit vartalolle sopivat parhaiten kuivalle iholle ja niitä on helppo levittää tasaisesti täyteläisen koostumuksen ansiosta. Useimmat emulsiot sopivat myös kasvoille, mutta omat, niille tarkoitetut itseruskettavat ovat kuitenkin parempia, koska ne eivät tuki ihohuokosia.
 • Väriä sisältävät itseruskettavat antavat iholle kauniin päivettyneen sävyn välittömästi. Aineen tulee olla täysin kuivunut iholle ennen pukeutumista, jotta se ei värjää vaatteita.
 • Yksittäispakatut itseruskettavat pyyhkeet ovat käytännöllisiä esimerkiksi matkalla. Aine kuivuu nopeasti. Todella helppo levittää.
 • Vartalovoide, joka sisältää vain aavistuksen itseruskettavaa ainetta antaa sävyn iholle asteittain. Tuotetta voi käyttää vaikka joka päivä ja se onkin hyvä konsti ylläpitää väriä varsinaisen itseruskettavan aineen levityskertojen välillä. Sopii erinomaisesti talvikäyttöön.
 • Kasvoille kannattaa käyttää niille tarkoitettuja itseruskettavia tuotteita, jotta huokoset eivät tukkeutuisi. Kasvotuotteiden esittelyt tuotevinkeissä.

Huomioi erityisesti:

- Kulmakarvat ja hiusraja. Ole erityisen huolellinen kulmakarvojen ja hiusrajan lähettyvillä, varsinkin jos olet vaaleahiuksinen. Vältä myös huulien aluetta. Voit myös levittää suojaavaa voidetta näille alueille.


- Kyynärpäät ja polvet. Käytä vähemmän voidetta kyynärpäissä ja polvissa, koska niiden paksumpi iho imee enemmän tuotetta ja ruskettuu nopeammin. Näille alueille voidetta jää helposti liikaa.

- Kädet. Varo sormien välejä, joihin tuotetta laitetaan hyvin vähän ja häivytetään huolellisesti. Muista pestä kätesi ja erityisesti kämmenet huolellisesti voiteen levittämisen jälkeen tai käytä suojahansikkaita.

- Jalat. Vältä tuotteen levittämistä jalkapohjiin, käytä säästeliäästi varpaiden väleihin ja kantapäihin, häivytä huolellisesti rajakohdat ja pyyhi jalkapohjat levityksen jälkeen.

- Selkä. Voiteen levittäminen selkään tasaisesti on hankalaa. Pyydä apua ystävältäsi hyvän lopputuloksen varmistamiseksi.

Rusketus näkyy ihollasi muutaman tunnin kuluttua Itseruskettavan Voiteen levittämisestä. Käsittely tulisi toistaa noin kolmen päivän välein, jotta vaikutus säilyisi. Vältäthän valkoisten vaatteiden käyttöä lähellä ihoa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti