AvonMinttu

AvonMinttu

Tervetuloa Sivulleni

Tervehdys! Sivua pitää Avon Tiimijohtaja/Kauneuskonsultti itäisestä suomesta. (Jos tahdot tutustua Avon maailmaan ni eikun yhteyttä tänne päin.) Alunperin blogin piti käsitellä vain ja ainoastaan kauneutta ja Avonia, mutta toisen blogin temppuiltua päätin höpistä sitten elämää tänne puolellekkin :)

m.jaatinen@hotmail.com

lauantai 28. joulukuuta 2013

Joulu tuli ja meni!Ihana viettää joululomaa (viikko). Joten nyt on aikaa myös käydä täälläkin vähän päivittelemässä. Ihana on ollut rauhoittua ja nukkua pitkään ja syödä milloin huvittaa :) Voi olla että maanantaina tekee vaikeaa palata arkeen :)

(myös näitä tuli tehtyä)
Aatto meni todella nopeasti. Joulupuuro aamusta, haudoilla käyntiä ja syöntiä ja lahjoja. Miten se vaan joka vuosi tuntuu menevän nopeasti. Ei enää niin kuin lapsena, jolloin aatto tuntui kuluvan liiankin hitaasti. Muutamia lahjoja...

 Itselle ja neitille yhteiseksi ostetut lahjat :) Ihanan iso luomiväri paletti. Nyt sitten löytyy joka väriä :) Ja ala kuvassa on lisäkkeitä, eri kokoisia (nipsu kiinnitys) Pitäs olla aitoa hiusta, tätä esittelen myöhemmin lisää. Saa vallan ihanat hiukset :)
 Ja alla kirja. Voi olla että nenäliinat on viereen varattava valmiiksi. Tätä vähän jo aloittanut :)

Ps. Laittelen vielä kampanjasta 1.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti