AvonMinttu

AvonMinttu

Tervetuloa Sivulleni

Tervehdys! Sivua pitää Avon Tiimijohtaja/Kauneuskonsultti itäisestä suomesta. (Jos tahdot tutustua Avon maailmaan ni eikun yhteyttä tänne päin.) Alunperin blogin piti käsitellä vain ja ainoastaan kauneutta ja Avonia, mutta toisen blogin temppuiltua päätin höpistä sitten elämää tänne puolellekkin :)

m.jaatinen@hotmail.com

tiistai 22. lokakuuta 2013

Pallo, palloista palloimpi!

 Tämmöinen ihana pallovalosarja kutsui Tokmannilla luokseen. Tämä on Airamin valosarja ja 8kpl palloja. Tais olla vaju 12e tuo paketti. Näissä vaan se että näihin ei saa vaihdettua palloja (kai jos osaa, mutta paketissa luki ettei )
 Olen ihastellut myös SeitaShopin sivuilta löytyviä pallovalosarjoja.
 Nuista valosarjoista tykästyin ehdottomasti mustavalkee ja toinen ihanuus olisi tämä. Näihin sarjoihin tietääkseni sitten saa vaihdettua noita palloja ja vaihtoehtoja pääset katselemaan täältä.

 Ostin myös samalla reissulla ensi vuodelle kalenteri/päiväkirjan ja ajattelin olla tehokas ja ruveta suunnittelemaan tekemisiä :) Siis ettei kaikki hommat jäisi aina siihen viimetinkaan niin kuin yleensä :)
 Tontut löysivät paikan meidän eteisestä (joo hei, nämä talvitonttuja ;) Jotka siis voi jo olla tähän aikaan vuodesta pelottelemassa seurailemassa, eipähän totuus unohdu siitä miten voisi käyttäytyä)


 Viikonloppuna neiti väkersi tehdä meille tavallisia tähtitorttuja ja kukkatorttuja, njam ja olivat hyviä. (muualta en löytänyt torttutaikinaa kun vain Lidlistä, ihmeellistä :D )

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti