AvonMinttu

AvonMinttu

Tervetuloa Sivulleni

Tervehdys! Sivua pitää Avon Tiimijohtaja/Kauneuskonsultti itäisestä suomesta. (Jos tahdot tutustua Avon maailmaan ni eikun yhteyttä tänne päin.) Alunperin blogin piti käsitellä vain ja ainoastaan kauneutta ja Avonia, mutta toisen blogin temppuiltua päätin höpistä sitten elämää tänne puolellekkin :)

m.jaatinen@hotmail.com

torstai 14. maaliskuuta 2013

Möllerin Omega- 3 Pikkukalat Buzzailua :)

Paketti saapui... Nyt päästiin kokeilemaan!:D
Ja sieltähän löytyi 2 pakettia pikkuruisia vitamiinikaloja :)
Mitä hyötyä Omega-3:sta ja D-vitamiinista?
Omega-3-rasvahapot ovat välttämättömiä elimistölle ja ne ovat tärkeitä sydämelle (DHA+EPA 250 mg/vrk) sekä aivoille ja näkökyvylle (DHA 250 mg/vrk). D-vitamiini auttaa rakentamaan lihaksia, luustoa ja hampaita. Se on tärkeää myös vastustuskyvylle. D3-vitamiini on ihmisen elimistölle luontainen D-vitamiinimuoto ja se on teholtaan parempi kuin D2- vitamiini. Möller Omega-3 Pikkukalat eivät sisällä keinotekoisia väri- tai makeutusaineita eikä lainkaan säilöntäaineita.
Luontaisena makeutusaineena on käytetty ksylitolia ja sorbitolia. Pakkaus sisältää 45 kpl. Suositeltava vuorokausiannos on 2 kpl. Saatavana apteekeista ja päivittäistavarakaupoista.
Tästä pääset sivuille Möller

Koostumukselta nämä ovat sellaisia pehmeitä ja "lötkymäisiä", helposti pureskeltavia ja nieltäviä pieniä kaloja :)
Suosittelen näitä lapsiperheisiin koska makukaan ei ole paha :) Näitä ainakin meillä söisivät enemmänkin kuin 2 päivässä :)
Ja itsekkin huomasi että kun oli aamusta ottanut näitä sen 2kpl oli paljon energisempi olo verrattuna päiviin jolloin ei ollut ottanut :)

Laittelen toiseen postaukseen vielä muksujen arviointia.... :)
Sinä joka et vielä tiennyt mitä Buzzadorina oleminen tarkoittaa niin tässä vähän siitä!

 Buzzadorina sinulla on mahdollisuus päästä kokeilemaan ja kertomaan, mitä pidät erilaisista tuotteista ja palveluista. Kun pääset kokeilemaan tuotteita ja palveluita sinun tarvitsee vain kertoa niistä ystävillesi, joko kasvotusten tai sosiaalisen median välityksellä sekä raportoida kokemuksesi tämän jälkeen meille. Buzzadorina toimiminen on sinulle ilmaista ja vie sinut ja ystäväsi moniin jännittäviin kohtaamisiin uusien tuotteiden ja palveluiden parissa.

Tästä pääset yleisimpiin kysymyksiin !

Ja käy Linkistä lukemassa enemmän miten sinä voit päästä mukaan kauttani :)

 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti