AvonMinttu

AvonMinttu

Tervetuloa Sivulleni

Tervehdys! Sivua pitää Avon Tiimijohtaja/Kauneuskonsultti itäisestä suomesta. (Jos tahdot tutustua Avon maailmaan ni eikun yhteyttä tänne päin.) Alunperin blogin piti käsitellä vain ja ainoastaan kauneutta ja Avonia, mutta toisen blogin temppuiltua päätin höpistä sitten elämää tänne puolellekkin :)

m.jaatinen@hotmail.com

torstai 7. maaliskuuta 2013

Avon Sensuelle

Aivan ihana tuoksu uutuus Avonilla! Kevyt kukkainen tuoksu. Tästä tuli yksi lemppari tuoksuistani :)
Ja pullo on tyylikkään kaunis <3 p="">
(Oma pulloni koristaa hyllyä ja huuto.netissä (käy katsomassa) löydät Sensuelle setin minulla myynnissä :)

Ja huomasithan että nyt tässä kampanja 4 kun ostat Avon Sensuelle Edp- tuoksun (18820, hinta 16,95 )saat suihkugeelin ja käsilaukkutuoksusetin hintaan 3,95 (setti 50054 ja arvoltaanhan tämä setti on 20e) Eli aivan upea tarjous juuri sinulle :)

Lue

Avon Sensuelle tuoksun tarina


INSPIRAATIO:
Tuoksu on saanut inspiraationsa naisen luonnollisen kauniista, kuultavasta ihosta. Siitä huokuu samanlaista lämpöä ja kirkkautta. Persoonallinen, sensuelli ja ainutlaatuinen kuten jokainen nainen. Tuoksu muistuttaa meitä siitä yksityisestä hetkestä kun kaikki muu on riisuttu pois ja nainen on oma itsensä.


Mestariparfymööri Olivier Cresp Grassesta, tuoksujen synnyinmaasta kotoisin oleva Olivier Cresp syntyi kirjaimellisesti hajuvesien maailmaan. Hänen isänsä ja isoisänsä olivat raaka-aineiden myyjiä, Crespin nimi tunnetaan Ranskan hajuevsialueella jo 1100-luvulta. Hänen menestyksensä hienojen
hajuvesien markkinoilla antoi hänelle vuonna 2006 tittelin Firmenichin mestariparfymööri.
Hänen luomuksensa ovat johtaneet menestyksekkäisiin sopimuksiin muun muassa Dolce&Gabbanan, Thierry Muglerin, Christian Diorin, Kenzon ja muiden kanssa. Olivier Cresp sai Pariisissa vuonna 2012 Ranskan kulttuuriministeriltä erittäin arvostetun Chevalier de l’Ordre des Arts et des Lettres
-kunniamerkin.

Mestariparfymööri Harry Fremont Harryn rakkaus puita ja kukkia kohtaan johdatti hänet tuoksujen
pariin. Sen jälkeen kun hän oli luonut ensimmäisen tuoksunsa (keskipisteenä syreeni) Institut
Supérieur International du Parfum (ISIPCA) -instituutissa, hän tajusi löytäneensä oikean ammattinsa.
Harry aloitti uransa parfymöörin assistenttina Pariisissa, jossa hänelle myönnettiin “Prix International
de la Société Technique des Parfumeurs de France” -palkinto kahtena peräkkäisenä vuonna.
Hän jatkoi vuonna 1987 Firmenichissä Genevessä. 3 vuotta myöhemmin hänestä tuli ensimmäinen hienojen tuoksujen parfymööri Firmenichin New Yorkin aloittelevassa yrityksessä. Harry nimitettiin vuonna 2000 Firmenichin mestariparfymööriksi. Hänen maailmanlaajuisesti tunnettuihin luomuksiin kuuluu mm. Ralph Laurenin Romance, Avonin Pur Blanca ja cK One -tuoksut.

Mikä oli inspiraationanne luodessanne Avon Sensuelle -tuoksua?
Oliver Cresp: Tärkein on idea, joka voi syntyä lapsuuden muistosta, tunteesta, keskustelusta, kävelyretkestä luonnossa. Ideat ja inspiraatio, jonka olen näin saanut, on tärkeä osa vaistoani, jota en koskaan epäile.
Harry Fremont: Tuoksun kehittäminen, kuten puutarhasta huolehtiminen, rentouttaa ja tuo iloa. Luonto opettaa meidät näkemään kauneutta sekä täydellisessä että poikkeavassa ja arvostamaan elämää. Haaveeni on vangita kukan tuoksun ensimmäinen tuulahdus kasteenraikkaana, täydellisenä
päivänä.

Mikä tekee Avon Sensuelle -tuoksusta ainutlaatuisen ja lumoavan?
OC: Haluamme, että tuoksu antaisi vaikutelman kuultavankauniista ihosta, se on tärkeintä. Säkenöivä kultainen surinaminkirsikka sekoitettuna kermaiseen kashmir-puuhun antaa värikkään säväyksen, mutta keskeisin ainesosa on tiare-kukan absoluutti®. Jotta laatu olisi paras mahdollinen, jokainen kukka poimitaan käsin ja siksi tiare-kukka on ainesosana hvyin arvokas. Sitä on käytetty tuoksuissa melko vähän, mutta nyt se löytyy Avonin tuoksusävyjen joukosta. Löysimmetäydellisen tasapainon, jotta ylellisen kukan tuoksu tulisi hyvin esille ja sen naisellinen, täydellisen aistikas tunne säilyisi.

Nautitteko tuoksun luomisesta Avonille?
OC: Monelle meistä tässä maailmassa Avon ei ole pelkkä yhtiön nimi vaan se tarkoittaa suhteita, etenkin jokaiselle kauneuskonsultille ja hänen asiakkailleen. Nämä suhteet ovat avainasemassa kun luon tuoksuja - en ajattele vain asiakkaita vaan kaikkia naisia Avonilla.
HF: Tuoksut ovat hyvin henkilökohtaisia kuvastaen sekä ihmisiä että aikaa. Kaikki tuoksujen maailmassa muodostaa kokonaisuuden - parfyymi, sen markkinointi, pakkaus ja jakelu. Pidän siitä, että tehdessäni yhteistyötä Avonin kanssa valtaosa liiketoiminnasta hoidetaan naisten voimin ja tuotteita kehitetään naisia varten. Elämänkatsomus, jonka varaan Avon on toimintansa rakentanut, on mielestäni erittäin antoisa.

Millaisista trendeistä saitte inspiraationne?
OC: Sanoisin, että kyse ei ollut niinkään trendeistä, pikemminkin ajatuksesta rakentaa tuoksu
ottaen huomioon henkilökohtainen kauneus, jotta jokainen tuoksun käyttäjä voisi kokea tuoksun omien kauneutta koskevien kokemusten pohjalta.
HF: Mielestäni tuoksulla on paljon yhteistä ajatuksen kanssa, että yksilöllinen kauneus on aina
muodissa!


Miksi tämä tuoksu on erikoinen?
HF: Kun ajattelemme ihmisen omaa tuoksua, se on hyvin henkilökohtainen mutta samallamyös hyvin yleinen. Se, että keskityimme aistilliseen ihoon ja sen ominaisuuksiin tuoksua luodessamme, oli aikamoinen haaste. Se, miten löysimme lopulta täydellisen tasapainon, on ikimuistoinen kokemus.

Lähde.MaM 03


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti