AvonMinttu

AvonMinttu

Tervetuloa Sivulleni

Tervehdys! Sivua pitää Avon Tiimijohtaja/Kauneuskonsultti itäisestä suomesta. (Jos tahdot tutustua Avon maailmaan ni eikun yhteyttä tänne päin.) Alunperin blogin piti käsitellä vain ja ainoastaan kauneutta ja Avonia, mutta toisen blogin temppuiltua päätin höpistä sitten elämää tänne puolellekkin :)

m.jaatinen@hotmail.com

lauantai 4. syyskuuta 2010

Värihoroskooppi


oinas
kirkkaanpunainen ja oranssi sopivat parhaiten yhteen tulisen ja räiskyvän energiasi kanssa. ne tuovat olemukseesi rohkeutta, voimaa ja uskallusta. luonnonlapsen lämpö ja mutkaton luonne liittyvät merkkiisi. myös kevääseen herääminen ja uusien asioiden aloittaminen saavat vauhtia punaisesta ja oranssista.
värit: kirkas punainen, oranssi
vaatteet: olet rohkea edelläkävijä. yhdistä oinaan väreihin uusinta muotia.
koti: luot italialaista tunnelmaa punaruutuisin liinoin.
miehet: olet todellinen Lady in Red. vedät puoleesi sopivia kumppaneita, kun uskallat
olla oma, suorasukainen itsesi.

härkä
mukavuudenhaluisena ja pysyvyyttä kaipaavana rauhoitut luonnon värien keskellä. vihreän ja ruskean hidas värähtely sopii yhteen rauhallisen luonteesi kanssa. vaaleanpunainen rentouttaa myös ne, joiden kanssa olet tekemisissä. elämän fyysiset nautinnot liittyvät värien pehmeyteen ja sopusointuun. kiireettömyys, juureva itseluottamus ja turvallisuus ovat väreissäsi aina läsnä.
värit: vihreä, ruskea, vaaleanpunainen
vaatteet: kun väri on oikea, klassista vaatetta voi käyttää vuodesta toiseen.
koti: kodissasi yhdistyvät luonnon sävyt ja esineiden mukavuus.
miehet: naisellisen vaaleanpunaisen ja rauhoittavan vihreän vetovoima ei koskaan menetä tehoaan.

kaksonen
uteliaana ja eläväisenä sinulle käy miltei väi kuin väri, kunhan se ei ole tylsä. vaihtelunhalu ja liikkuvuus heijastuvat joskus uskaliainakin väriyhdistelminä. kaikenlaiset kuviot, kuten eläinkuosit ja vaikkapa 70-luvun psykedeeliset kiekurat sopivat sinulle. levottomuus ei tässä tapauksessa haittaa. liikkuva luonne vaatii liikettä myös väreihin.
värit: kirjava, kirkas keltainen
vaatteet: iloisen kirjavat, moniväriset ja kuviolliset asusteet tuovat eloa arkpäivään.
koti: keltainen väri pitää kotonakin yllä vilkasta meininkiä.
miehet: moni-ilmeisyytesi ja värikkyytesi voivat hämmentää ujompaa miestä, mutta sinä tarvitsetkin sanavalmiin kumppanin.

rapu
haluaisit mieluiten keskittyä peilaamaan ja heijastamaan muiden ihmisten tunteita. herkkä ja ailahtelevainen tunne-elämä vaatii neutraaleja värejä, jotka eivät heti joudu ristiriitaan kulloisenkin mielialasi kanssa. ravun väreissä näkyy kuun himmeä hohde ja syvän veden heijastus. vaaleanruskeaan liittyy lisäksi turvallisuutta.
värit: hopea, harmaa, vaaleanruskea
vaatteet: valuvat, hohtavat ja pehmeät materiaalit hopeisissa sävyissä sopivat parhaiten energioihisi.
koti: haluat olla kotona omissa oloissasi. vaaleat ruskean ja harmaan sävyt suojaavat maailman viriketulvalta.
miehet: miesten on helppo lähestyä sinua. olemuksesi on vastaanottavainen hillityssä väriskaalassasi.

leijona
olet kuin aurinko: lämmin ja täynnä elinvoimaa. viihdyt parhaiten silloin, kun elämä on suurta juhlaa. dramatiikka ja näyttävyys ovat itsestään selviä sinulle. lämpösi ja suurpiirteisyytesi näkyvät myös värimieltymyksissä. vältä kylmiä sävyjä. auringon hehku ja kulta ovat sinulle elintärkeitä.
värit: kulta, auringonkeltainen
vaatteet: korosta persoonaasi näyttävin keinoin. rohkeat leikkaukset ja kullanhohtoiset materiaalit sopivat sinulle.
koti: anna lämpösi näkyä auringonkeltaisena värinä - ehkä pidät myös van googhin maalauksien värimaailmasta.
miehet: itsevaltainen olemus voi joskus karkottaa prinssit ja jättää jäljelle pelkkiä alamaisia. suostu siis kaikessa loistossasikin suutelemaan sammakkoa.

neitsyt
olet järkevä ja maanläheinen, ja nautit siitä, että asiat ovat kunnossa. vanhanaikainen romanttisuus kuuluu peruspiirteisiisi ja väreissä sitä heijastavat murretut punaisen sävyt. Valkoinen on puhtauden ja viattomuuden väri ja nautit sen selkeydestä ja tahrattomuudesta. ruskean syksyiset vivahteet vetoavat järjestelmälliseen luonteenlaatuusi ja tuovat sinusta esiin arkipäivistäkin nauttivan puolen.
värit: vanha roosa, valkoinen, ruskea
vaatteet: hillitty taiteellisuus on tyylisi. muodin oikut eivät kiinnosta väreissäkään, ja sinun kannattaakin pitäytyä tutuissa, yhteensopivissa sävyissäsi.
koti: valkoinen kertoo kodin puhtaudesta ja siisteydesta. se tuo sinulle tunteen siitä, etta kaikki on niin kuin pitääkin.
miehet: roosan sävyissä vedät puoleesi syliä kaipaavia uroksia, valkoinen puolestaan
vetoaa puhdasmielisiin, perusarvoja kunniottaviin miehiin.

vaaka
tyyli on sinulle elinehto. liian kirkkaat värit rikkovat mielestäsi kokonaisvaikutelman ja siksi vältätkin liian rohkeita sävyjä. pyrit rauhaisaan rinnakkaiseloon muiden ihmisten kanssa, etkä halua aiheuttaa kiistoja tai vastakkainasettelua. hillityt, sopusointuiset värit kulkevat käsi kädessä diplomaattisen luonteesi kanssa. luontainen charmikkuus syntyy taidosta yhdistellä niin värejä kuin tyylejäkin onnistuneesti.
värit: beige, luonnonvalkoinen, tummansininen
vaatteet: muodin seuraaminen on tärkeää. värien suhteen olet kuitenkin konservatiivinen. säilytät tyylisi tilanteessa kuin tilanteessa.
koti: valoisa, avara ja beigen sävyillä sisustettu koti vastaa parhaiten toiveitasi.
miehet: hallittu käytöksesi yhdistettynä tummansiniseen jakkupukuun ei paljasta syvimpiä tunteitasi. niinpä sinulla onkin aikaa asioiden punnitsemiseen ennen kuin antaudut suhteeseen.

skorpioni
olet salaperäinen ja syvällinen, ja tunteesi ovat väkevät ja joskus hyvinkin jyrkät. hyvän ja pahan raja heijastuu mustan ja valkoisen yhdistelmässä. henkisistä asioista kiinnostuneena rakastat violetin tummia, kohtalokkaita sävyjä. violetti värähteleekin syvillä henkisillä taajuuksilla. se auttaa kätkeytymään kulisseihin ja sillä on parantavaa voimaa.
värit: mustavalkoinen, tumma violetti, tummanpunainen, helmenvalkoinen
vaatteet: seksuaalisuutesi on perusvoimasi. yksinkertaiset, paljastavat ja dramaattisetkin vaatteet sopivat sinulle. mustavalkoiset asusteet tuovat lisää kontrastia.
koti: tummat sävyt, ajatuksia herättävät kuvat ja vaikkapa mustat silkkilakanat tuovat skorpionimaista tunnelmaa kotiin.
miehet: kun pukeudut mustaan, vedät puoleesi muita syvästi tuntevia ihmisiä.

jousimies
leppoisa luonteesi ja riippumaton mielenlaatusi näkyvät monenlaisten värien suosimisessa, kunhan väri ei ole synkkä ja masentava. matkustamisesta pitävänä ja jossain määrin sitoutumista kammoavana olet usein kiinnostunut aatteista ja filosofioista, jolloin saatat suosia "aatteen väriä". vaalea violetti vetoaa niihin, jotka haluavat lisätä elämäänsä henkistä pääomaa.
värit: kirkkaat perusvärit, lila
vaatteet: pukeudu aina mielialasi mukaan. sinulle sopii huoleton poikatyttötyyli, jota voi värienkin suhteen muunnella loputtomasti.
koti: usein kodissasi on melkoinen värien kirjo. anna itsellesi vapaus unohtaa
sovinnaiset säännöt ja sisusta hauskasti ja värikkäästi.
miehet: monet jousimiesnaiset ovat lyhyttukkaisia ja menevän oloisia. viehätysvoimasi ei ole riippuvainen tietyistä väreistä, kunhan itse tunnet olosi kotoisaksi.

kauris
vakavamieliseen olemukseesi sopivat parhaiten tummat värisävyt. aina asiallisena ja taloudelliset seikat huomioon ottavana ihmisenä kaipaat iloisempia värejä vain poikkeustapauksissa. tunnet olosi turvalliseksi ja rauhalliseksi varsinkin vihreän ja ruskean tummemmissa vivahteissa. olet johtajatyyppiä, ja nämä värisävyt yhdessä mustan kanssa antavat olemukseesi lisää arvovaltaa.
värit: tummanvihreä, tummanruskea, musta
vaatteet: kokeileloskus, miltä tuntuu pukeutua vaikkapa pinkkin tai oranssiin.
koti: viihdyt parhaiten maanläheisten sävyjen keskellä myös kotona.
miehet: sinulla on taipumusta rajoittaa tunnekuohut minimiin. tummat vaatteet voivat tehdä sinusta niin arvokkaan oloisen, että sinua lähestyvät vain todella itsevarmat tyypit.

vesimies
kapinallisena ja uudistushaluisena olet aina valmis kokeilemaan viimeisimpiä villityksiä. elät kepeästi, mieluiten ilman velvollisuuksia ja pysyviä sitoumuksia. niinpä värisikin ovat kevyitä ja ilmavia: sinisen ja vihreän vaaleita sävyjä. saatat olla melko viileä rakastettuasi kohtaan, mutta sinusta saa uskollisen ystävän. sininen on uskollisuuden väri.
värit: vaaleansininen, vaaleanvihreä
vaatteet: viikkuvaloila varustetut lenkkitossut, kengurukengät ja villit asusteet ovat vesimiesmäisiä keksintöjä. sinulle sopii kaikki raikas ja omaperäinen.
koti: kotona pitää olla sinulle riittävästi hengitystilaa. sähkönsininen, nuorekas sisustus sopii mainiosti vesimiehille.
miehet: viileänvaalea vaatetuksesi kertoo,
että sinua kiinnostaa ennen kaikkea ystävyys. kuumat rakkausjutut ovat harvassa, mutta pidät mielellasi yllä kevyttä flirttiä.

kalat
valtameren vivahteet ovat sinulle omiaan, sillä olet tunteellinen ja häilyväinen. välillä sävyt tummenevat, mutta muuttuvat pintaan päin mennessä läpinäkyvän vaaleaksi. kalojen merkissä syntynyt ihminen voi olla melkoinen kameleontti. tarvittaessa osaat sulautua taustaan niin, ettei sinua edes huomaa. et halua loukata kenenkään tunteita, ja sopeudut melkein millaiseen tilanteeseen tahansa.
värit: vaalea turkoosi, indigo
vaatteet: turkoosin tai indigon sävyiset, etniset vaatteet pukevat sinua parhaiten.
koti: sisusta mahdollisimman kevyesti ja ilmavasti. läpinäkyvät materiaalit ja verkkokankaat ovat juuri sinua varten.
miehet: turkoosi väri edistää kommunikaatiota ja indigo tuo tärkeään tilanteeseen merkityksen tuntua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti