AvonMinttu

AvonMinttu

Tervetuloa Sivulleni

Tervehdys! Sivua pitää Avon Tiimijohtaja/Kauneuskonsultti itäisestä suomesta. (Jos tahdot tutustua Avon maailmaan ni eikun yhteyttä tänne päin.) Alunperin blogin piti käsitellä vain ja ainoastaan kauneutta ja Avonia, mutta toisen blogin temppuiltua päätin höpistä sitten elämää tänne puolellekkin :)

m.jaatinen@hotmail.com

keskiviikko 27. elokuuta 2014

Avon, Minun Suosituimmat Tuotteet!

Kun tässä kyselty mitkä ovat minun suosikki tuotteita Avonin tuotteista niin tässä muutamia läheltä löytyneitä :D Eli tälläinen pika versio :)

 Ekana tuo ihana shine suihke. Kuten kuvasta huomaa, näyttää hiuksissa tosi kivalta (auttaa paljon kuiviin hiuslatvoihin, saa ne näyttämään terveeltä) Suosittelen kokeilemaan! (silm.raj. käytetty mustaa ja  glimmerstick brights aqua shock kynää, joka tuolla alapuolella myös violettina)
 Sitten... Tähän en kaikkia Planet spa tuotteita kerännyt mitä käytössä, mutta siis tykkään tosi paljon Planet spa tuotteista (kuorinnat huippuja ja voiteet ja ja naamiot yms...) Anew vitale kasvojen puhdistukseen sekä käytössä myös avon care 3in1 välillä. Meikinpuhd.aine, tällä lähtee hyvästi meikit. Ja sitten tuo shine suihke josta olikin jo tuossa ylä puolella. Toinen must hiustenhoito tuote on tuo seerumi. Ja ihana vanilia vartalosuihke jota siis käytän myös huonesuihkeena (muitakin näitä naturalsin suihkeita käytössä)
 Hajuvedet... tuohon otin muutamia hajuvesiä , jotka käytössä vuoropäivinä :)) Uutuus vasemmalla johon tykästyin :)
 Kynsilakan pika kuivattaja suihke ja tuo hilelakka (huomaa et on lopussa :)) ja tykkään tosi paljon Avonin kynsilakoista, joita on ja paljon...
Meikeistä tässä muutamia :D Puuttuu supershock. Tuossa edessä (Big) ripsari on todella hyvä. Väriä tulee tasaisesti (geelimäinen?) ja ei varise ja ei kyllä ripsistäkään iteksiään lähde pois (ei siis pelkällä vedellä :)) Saa tehtyä näyttävät ja pitkät ripset.
(kuvassa Luxe ripsareita (aina pitää jemmata ripsareita ettei pääse loppumaan kesken, tästä olen tykännyt myös), meikkivoide, puuteri, bb matte voide (siitä toisesta bb voiteesta siirryin tuohon, pitää ihon mattapintaisena, ei rasvaisena), kulma setti, peitepuikko, eyeliner, colortrend puuteri, supershock musta raj., väri rajauskynät ja ripsarit.)

On näitä paljon muitakin ja tietty shampoot/hoitoaineet, suihkugeelit yms. Itselläni on käytössä vain ja ainoastaan Avonin tuotteet (paitsi muutamia apteekin rasvoja ja hiuskiinteitä yms.))

Syksyisin terveisin

15 kommenttia:

  1. Mä ihailen luxe pakkauksia, siis niin ihania :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on. " Vähän yleellisempiä", mutta hyvin näkyy sormenjäljetkin (luomiväri&puuteri) :) Kauniita :)

      Poista
  2. Muistatko mikä oli ensimmäen ostamasi tuote avonilla? Itselläni oli kynsilakka :)
    t.Katri

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En ihan tarkalleen muista, mutta ensimmäisiin lukeutui planet spa kiinalainen tee? (valkoinen tee?) kasvojen putsari. sen tuoksu jäänyt mieleen :)

      Poista
  3. Ootko kokeillu senses vartalosuihkeita? Mikä suihkugeeli on sun lemppari?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En ole kokeillut (pitääkin joskus kokeilla), mutta asiakkaat ovat niitä kyllä tilanneet :) Suihkugeeleissä ei ole "lempparia", useita erillaisia käytössä, aina mielen mukaan :D

      Poista
  4. Kumpi noista Luxe sarjan kivipuutereista on tummenpi?
    T.Leena

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tummempi on Light Medium silk. itsellä käytössä fair silk :) Eli aika vaalea :)

      Poista
  5. Mitä avonin shampoita käytät? Itselläni on ravitseva arganöljy shampoo ja hoitoaine.
    T.Sanna

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kokeilen yleensä kaikkia shampoita mitä avonille tulee. Nyt tulee käytettyä värjätyille hiuksille tarkoitettua (kun tuli värjättyä hiuksia tummemmaksi/punaisemmaksi) :)

      Poista
  6. Mitä uutta on tulossa?
    T.Tarja

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Anteeksi kun vastaan näin myöhään. Mutta siis Avonille on tulossa kaikkea ihanaa ja nyt seuraavassa (2 kampanjassa kaikkea ihanaa ystävänpäiväksi ;))

      Poista
  7. Minkälainen on solution bb voide? Pitääkö rasvasen otsan mattana?
    .

    VastaaPoista
  8. Yllättäen meillä oli lähes samat suosikkituotteet :) Shine hiussuihketta en ole kokeillut, mutta lähtee tilaukseen pikimmiten.. Mullakin Avonit muuten käytössä lukuunottamatta apteekin Bepanthenia ja kevyttä perusrasvaa.. Enkä aio luopua.

    VastaaPoista