AvonMinttu

AvonMinttu

Tervetuloa Sivulleni

Tervehdys! Sivua pitää Avon Tiimijohtaja/Kauneuskonsultti itäisestä suomesta. (Jos tahdot tutustua Avon maailmaan ni eikun yhteyttä tänne päin.) Alunperin blogin piti käsitellä vain ja ainoastaan kauneutta ja Avonia, mutta toisen blogin temppuiltua päätin höpistä sitten elämää tänne puolellekkin :)

m.jaatinen@hotmail.com

maanantai 21. heinäkuuta 2014

Arvonnan voittajat!!! (vihdoinkin)

...Joku on ollut niin lomalla (onneksi vielä pari viikkoa) ja tietokone jäänyt unholaan, mutta nyt arvonnat suoritettuna ja voittajille laitettu s.postiakin. (kirjoitin tämän sitten toiseen kertaan kun julkaistessa näköjään vain poisti koko tekstin, joskohan nyt antaisi ihan suosiolla julkaista :D))

Paljon Onnea molemmille !!!Tuotesetti  mmyheartishere@gmail.com  ja korusetti mariestrange@hotmail.com

Olimme kolmen yön reisussa pohjoisessa suomessa ja alla sitten muutamia kuvia. Oishan siellä voinut pitempäänkin olla ( Lapissa on taikaa ;)) (Ranua---utsjoki---norja--->)










Meille kotiutui myös pari Leijonanharja kania alla Viljo ja harmaa bella. Viljo tuollainen pieni "kitukasvuinen" siis tosi pieni, Bella melki 2 isompi :)) Näille sitten suunnitteilla tehdä mökkiä jossa pystyisivät talvellakin olemaan. Onko kenelläkään tietoa paljon kaneille pitää olla lämpötila että voivat talvella sitten mökissä asustaa ???


Mutta nyt jatkamaan hommia :)) Terkuin
 

1 kommentti: