AvonMinttu

AvonMinttu

Tervetuloa Sivulleni

Tervehdys! Sivua pitää Avon Tiimijohtaja/Kauneuskonsultti itäisestä suomesta. (Jos tahdot tutustua Avon maailmaan ni eikun yhteyttä tänne päin.) Alunperin blogin piti käsitellä vain ja ainoastaan kauneutta ja Avonia, mutta toisen blogin temppuiltua päätin höpistä sitten elämää tänne puolellekkin :)

m.jaatinen@hotmail.com

keskiviikko 21. toukokuuta 2014

Mitä sinulle kuuluu?

Tätä kysymystä olen saanut kuulla :)
 Siis tämä kiireinen (outo) aika on viipynyt syksystä asti meillä. Tunteet ovat olleet vuoristo rataa ja välillä epätoivo iskenyt, kunnes taas saanut jostain inspistä ja voimaa jatkaa...
Ärsyttävyyden kynnys on ollut välillä liiankin korkealla. (siis miten ärsyttävää onkin koko aikainen itsensä arvioiminen ja havainnoiminen (sekä itsensä että hoitolapsien)
Ja siis mikä tämän teki? Siis koulu :) Jos pitää aloittaa jotain uutta tuosta noin vaan niin elämä meni ihan sekaisin :) (no osittain myös siksi että tässä joutui lasten hoidot (ukki ja mummo) järjestämään että itse pääsi koulussa pyörähtämään (joskus aina illalla vaihettiin lennossa).
(tähän päälle 3 muksun jääkiekkoilu harrastukset , nuorin aloitti eskarin ja 2 alkavaa murrosikäläistä, niin ei toimiva yhtälö) Ja kaikenlisäksi ärsyttävyyttä toi se että Avonin hommat jäi vähemmälle, mutta konsultit lupaan nyt panostaa myös teihin :)

Tuossa viime lauantaina kun koulu koulu (siis teoriat) päättyi niin tuntui että elämä näyttää valoisammalle :) Ja nyt on niin onnellinen et alkaa olla jo loppu suoralla. (enkä ihan heti lähe mitään opiskelemaan jos tämän nyt läpi saan. Ja mikä siis minusta tulee, no ihan papereissa oleva perhepäivähoitaja ( mitä opiskeltiin niin paremmin sais lukea varhaiskasvattaja, että ei ihan niin iisi koulu kun oisi luullut .)

Nyt on siis ihana huomata että on kesä! Ja ajattelin tässä myös (koulun päätyttyä) rupeamaan päivittämään blogia paremmin (tulee buzzadoria (kohta), testing testing- osaa, arvontoja ja ja... Oisko halukkuutta jos laittaisin Myydään avonin tuotteita- sivun (koska tuotteita kertynyt ja voisin haluta niistä osasta eroon)?. Pieniä muutoksia onkin jo tullut ja olen ajatellut josko nimenkin jossain vaiheessa muutan :)

Mutta tästä on taas hyvä jatkaa . Tää oli tälläinen purkautuminen :D (ja viimeisen osion näyttöviikko alkaakin sitten perjantaina :))

                                    ... Ei ollut enää montaa koulupäivää
                                                                     Tennareilla oli kevyt kävellä...

Ihanaa kesäistä viikkoa kaikille :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti