AvonMinttu

AvonMinttu

Tervetuloa Sivulleni

Tervehdys! Sivua pitää Avon Tiimijohtaja/Kauneuskonsultti itäisestä suomesta. (Jos tahdot tutustua Avon maailmaan ni eikun yhteyttä tänne päin.) Alunperin blogin piti käsitellä vain ja ainoastaan kauneutta ja Avonia, mutta toisen blogin temppuiltua päätin höpistä sitten elämää tänne puolellekkin :)

m.jaatinen@hotmail.com

torstai 5. syyskuuta 2013

Little Gold dress- tuoksun voittaja!!

 No niin ja lopussa selviää kuka tuoksun ja ihanan korusen voittikaan :))
 Syksy todellakin tekee tuloaan, mutta onneks aurinko jaksaa välillä lämmittää. Ja illalla kynttilät. Joo-o, tuohon piti siis osataa vanilja kynttilä, mutta puolukan tuoksu oli niin jännä joten nyt siinä punainen puolukkainen kynttilä :)
 Syyskuun 2013 Ellestä bongailtu tämä Avonin Anew vitale bb+ voide :)
 Välillä herkutellaan...Vanilja kiisseliä med ihanan vadelmahillon, nam!

 Kynsilakkailua...Avon Speed dry+ strawberry ja opalia päällä (kuvassa näyttää punaisemmalta mitä onkaan :))

 Pienen pieniä aarteita taas Eko keskukselta löyttäytyi mukaan ja myös neitille uudenveroisia farkkuja ja mustat housut vain 1e/kpl. Siis ihan loistava paikka tehä tod. edullisia ostoksia.

Mutta ne niistä kuulumisista ja nyt siihen pääjuttuun!! :) Eli arvontaan!!
                                                           (...arvat pyöriiiiiiii....)



Onnettarena toimi nuorempi poitsuni (joka viimeviikolla täytti huikeat 6 vuotta ja synttäreitä sitten tulevana sunnuntaina juhlimme :)Ensinhän lähti kourallinen arpoja mutta sitten yhden sai valittua :D
Onnea, Onnea, Onnea!!!!!Eli Taru ota yhteyttä ja laitan sinulle vielä s.postiakin tulemaan! Tässä tulee yksi arvonta lisää, liittyy lahjakorttiin, muuta en vielä paljasta :))
 

2 kommenttia:

  1. Oi miten ihana blogi sinulla! :) tykkään tosi paljon käyttää Avon-tuotteita ja minulla onkin niitä melkoisesti. Löysinkin tuossa yhden kynsienhoitoaineen mutten millään muista kuinka sitä tulee käyttää. Kyseessä on Avonin nail experts hydrate and grow :) osaatko neuvoa miten sitä tulee käyttää :)?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon ja tervetuloa lukijaksi :) Tälläistä netistä.... http://avonshop.co.uk/product/make-up/nail-experts/nail-experts-hydrate-and-grow.html, eli hierotaan kynsinauhoille ja kynsille, yöksi.

      Terv.Minttu

      Poista