AvonMinttu

AvonMinttu

Tervetuloa Sivulleni

Tervehdys! Sivua pitää Avon Tiimijohtaja/Kauneuskonsultti itäisestä suomesta. (Jos tahdot tutustua Avon maailmaan ni eikun yhteyttä tänne päin.) Alunperin blogin piti käsitellä vain ja ainoastaan kauneutta ja Avonia, mutta toisen blogin temppuiltua päätin höpistä sitten elämää tänne puolellekkin :)

m.jaatinen@hotmail.com

maanantai 26. elokuuta 2013

Kuulumisia...

Ja taas se tunne kun mitään ei kerkee tekemään ja tekemistä liikaa. Kaiken lisäksi sain itsekkin flunssan ja olo ei vieläkään oikein kunnossa :(  No tässä jotain kuulumisia....

Koulukin alkoi. Siis nyt opiskellaan Perhepäivähoitajaksi... Ja oon hirmu onnellinen jos saan tuon koulutuksen läpi käytyä!! :D Myös nuorempi poitsuista aloitti eskarin, neiti meni 2 luokalle ja vanhempi poitsu 5 luokalle :) Tivolissa tuli pyörähdettyä. Ja voi sitä ilon päivää kun Vanhin poitsuista pääs noihin hurjimpiin laitteisiin :) Tuossa älyttömässä Flipissä kävi jopa 4 kertaa (ja ei kuulema tuntunu missään :D) Äiti tyytyi kuvailemaan vaan :D

Netin kautta osallistuin Avonin PATD- koulutukseen ja olikin uusi kokemus katsoa/ kuunnella koulutusta netin välityksellä ja samalla kynsien lakkailua :)
 (käytetty: Avon nail experts revitacool lakkaa alle, sävyt Untamed, Street beige ja Asap Pink)
 Ja tyttöhän innostui kanssa koristelemaan kynsiä :)

 Avoniltahan noita kynsienkoristelu siveltimiä saa Ja hintakaan ei ole paha :)
Eilen sain sitten vihdoin ja viimein tehtyä pojille liitutaulut (molemmille omat) Onneksi apuri maalasi kehykset jo valmiiksi ja itse tuskailin tuon liitutarran kanssa. Ei voi inhottavampaa hommaa olla, luulin et meneehän se helposti (laitettu lasin päälle ja tilasin joskus aikoja sitten Hobby hallista)

Ja arvonnasta kyselty ja koitan tällä viikolla arpoa sen edellisen ihanan tuoksun ja korun :) Sori kun joudutte odottelemaan.

Mut nyt lähden huilimaan sohvalle pääkivun kanssa :/


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti