AvonMinttu

AvonMinttu

Tervetuloa Sivulleni

Tervehdys! Sivua pitää Avon Tiimijohtaja/Kauneuskonsultti itäisestä suomesta. (Jos tahdot tutustua Avon maailmaan ni eikun yhteyttä tänne päin.) Alunperin blogin piti käsitellä vain ja ainoastaan kauneutta ja Avonia, mutta toisen blogin temppuiltua päätin höpistä sitten elämää tänne puolellekkin :)

m.jaatinen@hotmail.com

lauantai 6. heinäkuuta 2013

Buzzailua!

Tällä kertaa Buzzaillaan Vanish tahranpoistotuotteita. Sain paketin vihdoin ja viimein haettua, ja nyt on valittu myös kanssa testaajat joille toimittelen kokeilupakkaukset.
 Jännityksellä paketti avattiin ja mitäs sieltä löytyikään...
 Itselle tuli nämä 3 tuotetta testattavaksi. Juuri nimittäin sopivasti koska 2 paidassa on jotain ihme räiskeitä ja roiskeita  ja kukaan ei olevinaan tiiä mitä ne on :D (muksujen paidat) Ja pyykinpesuaineella ne ei ole lähtenyt. Mut kokeillaan niihin näitä tuotteita, josko niistä vielä käyttökelpoisia tulisi. Itselle nämä tuotteet ovat "tuntemattomia" eli en ole näitä kokeillut koskaan.
Ja kymmenen minipussia, jotka odottaa kanssa testaajia :)

Suosittelen kokeilemaan Buzzadorina olemista, voit käydä tutustumassa täältä. Jos olet kiinnostunut kokeilemaan uutuustuotteita ja kertomaan oman mielipiteesi.

Tässä alla sinulle kutsu!!! :)

Kutsun lähettäjä Miia Jaatinen
Hei,

Olen sitä mieltä että sinunkin tulisi olla Buzzador!
Buzzadorina saat mahdollisuuden päästä testaamaan uusia tuotteita ja palveluita ilmaiseksi, sekä kertoa ystävillesi niistä. Useimmissa kampanjoissa myös ystäväsi saavat mahdollisuuden päästä osallistumaan tuotteiden ja palveluiden testaamiseen.
Se kuinka nopeasti pääset ensimmäiseen kampanjaan mukaan, riippuu siitä kuinka hyvin sovit kampanjan kohderyhmään, jonka asiakas on määrittänyt.
Kun sovit kampanjan kohderyhmään, saat tietoa kampanjasta sähköpostitse. Sitten pääset valitsemaan haluatko osallistua kampanjaan, vai etkö halua.
Seuraa tätä linkkiä rekisteröityäksesi Buzzadoriksi (minun käyttäjänimi on Minttumiini):
https://www.buzzador.com/buzzador/index.php?file=u-signup&lang=FI&refstr=Minttumiini 

Voit myös lähettää sähköpostiviestin:  Finland Minttumiini  osoitteeseen register@buzzador.com tai lähettämällä tekstiviestin:  Buzzador Minttumiini  numeroon +4560991000 saadaksesi kirjautumistiedot välittömästi. Ensimmäisellä kirjautumiskerralla pääset viimeistelemään käyttäjäprofiilisi, jolloin pystymme valikoimaan sinulle sopivia kampanjoita.


Jos haluat tietää enemmän mitä Buzzadotäältä:
http://www.buzzador.com/fi?refstr=Minttumiini

Terveisin,
Minttumiini


Kannattaa kokeilla. Mut nyt kokeilemaan tuotteita :D


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti