AvonMinttu

AvonMinttu

Tervetuloa Sivulleni

Tervehdys! Sivua pitää Avon Tiimijohtaja/Kauneuskonsultti itäisestä suomesta. (Jos tahdot tutustua Avon maailmaan ni eikun yhteyttä tänne päin.) Alunperin blogin piti käsitellä vain ja ainoastaan kauneutta ja Avonia, mutta toisen blogin temppuiltua päätin höpistä sitten elämää tänne puolellekkin :)

m.jaatinen@hotmail.com

sunnuntai 5. elokuuta 2012

Tulossa!!! Avon baby
Laitan teille näin hyvissä ajoin jo tietoa mitä uutuutta Avonille tulossa!! Ota yhteyttä niin suunnitellaan yhdessä ihanat Baby paketit :)

(klikkaamalla kuvia saat ne suuremmiksi)


Rakkautta ja huolenpitoa

Asiakkaamme ympäri maailman ovat antaneet meille tärkeää ja selkeää palautetta. He viestivät kaipaavansa avonilta sarjaa, joka vastaisi äitien ja heidän vauvojensa tarpeita. Kuukausien lastenlääkärin valvonnan alaisena tapahtuneen tuotekehittelyn jälkeen avon esittelee avon Baby-sarjan – luonnollista hoivaa tarjoavan sarjan, jossa on vauvoja miellyttävät tuoksut, koostumukset ja äiti-ystävälliset pakkaukset. avon Baby-sarja tarjoaa kaiken tarvittavan vauvojen ihonhoitoon ja se säästää äitien aikaa ja säästää heitä huolelta niin, että he he voivat viettää laatuaikaa pientensä kanssa. Vauvan ensimmäinen vuosi on äidin ja lapsen väliselle suhteelle se kaikkein merkittävin.
• herkällekin iholle sopivia • lastenlääkärien testaamia • hypoallergeenisia, parabeenittomia ja väriaineettomia • luonnollisia ainesosia sisältäviä; ne sisältävät rauhoittavaa kamomillaa ja ihanan kosteuttavaa aloeta.AVON BABY K&V

1. Mitä vaippaihottuma on ja miten sen syntyminen estetään?

Vaippaihottuma on ihon ärsytystila, jota esiintyy vauvoilla. Oireet johtuvat vaipan kosteudesta tai hankaamisesta aiheutuneesta ihoärsytyksestä. Ihottuma ilmenee punaisina läikkinä tai pilkkuina vauvan takapuolen tai alapään alueella. Ihottuman estäminen onnistuu parhaiten huolehtimalla vaippaihon huolellisesta hygieniasta ja käyttämällä vaippaihottumavoidetta. Vaippaihottumavoiteissa on aineosia, jotka muodostavat suojaavan kerroksen ihon ja vaipan kosteuden väliin.

2.  Voiko Vaippaihottumavoidetta käyttää päivittäin?

Kyllä.


3. Voiko Vaippaihottumavoidetta käyttää muihin iho-ongelmiin – pieniin ihovaurioihin tai auringon lievästi polttamaan ihoon?

Ei, tuotetta tulisi käyttää vain ohjeen mukaan. “Vaihda märät ja likaiset vaipat ajallaan. Pese vaipan koskettama ihoalue ja anna ihon kuivua. Levitä voidetta anteliaasti ja aina tarvittaessa, erityisesti vaipanvaihdon yhteydessä ja varsinkin öisin ja aina kun vauva saattaa joutua pitämään kosteita vaippoja kauemmin.

4.Miksi hajusteita käytetään? Ovatko ne turvallisia?

Hajusteita käytetään, jotta tuotteisiin saadaan miellyttävä, puuterimaisen lempeä ja siten vauvatuotteille ominainen tuoksu. Kaikki Avon Baby-sarjan hypoallergeeniset tuoksut on testattu, eivätkä ne sisällä lainkaan tunnetusti allergisoivia hajusteita.

5.Miksi vauvojen ihonhoitoon kannattaa käyttää Avon Baby-tuotteita?

Jokainen tuote on suunniteltu vastaamaan vauvan päivittäisiin tarpeisiin. (Puhdistaminen, kosteuttaminen ja äidin ja vauvan välinen suhde ja keskinäinen yhteys).

6.Miksi Lievittävää öljyä kannattaa käyttää?

Vauvan hierominen öljyllä vahvistaa suhdetta äidin ja lapsen välillä, lisäksi se lukitsee kosteuden ihoon siten, ettei herkkä iho kuivuunnu eikä ärsyynny.

7. Sopivatko tuotteet myös allergioista kärsiville lapsille?


Kyllä. Avon Baby-sarjan tuotteet on kehitelty herkälle iholle, ne ovat allergiatestattuja ja ne ovat hypoallergeenisia.

8. Miten tulee toimia jos huomaa Avon Baby-tuotteiden allergisoivan?

Lopeta kyseisten tuotteiden käyttäminen.

9. Mitä parabeenit ovat?

Parabeenit ovat osa monisyistä aineosaperhettä, jotka torjuvat sieni- ja bakteeri-infektioita. Niitä on käytetty aina 20-luvulta lähtien monissa eri kuluttajatuotteissa, kuten ruuissa, lääkkeissä, kosmetiikassa ja hygienia-artikkeleissa. Suurin osa kansainvälisistä kosmetiikkayrityksistä käyttää tuotteissaan parabeeneja, sillä niiden on todettu olevan turvallisia muun muassa siitä syystä, että ne imeytyvät huonosti ihokerroksiin, ne ovat käytännössä myrkyttömiä ja lisäksi ne poistuvat kehosta nopeasti.

10. Miksi tuotteiden väriaineettomuus ja parabeenittomuus on niin tärkeää?

Syy siihen, miksi Avon ei uusissa Avon Baby-tuotteissa käytä parabeeneja, on se, että parabeeneista on mediassa puhuttu jokseenkin negatiiviseen sävyyn. Viranomaiset ja tutkijat ovat kuitenkin todenneet parabeenien olevan turvallisia käyttää. Myös väriaineita on käytetty hygieniatuotteissa turvallisesti jo vuosikymmenien ajan.

11.Miksi säilöntäaineita käytetään?

Säilöntäaineita käytetään tuotteissa estämään mikrobiologisia bakteeritartuntoja. Säilöntäaineettomina tuotteet toimisivat mikrobiologisten bakteereiden kasvualustana.

12.  Mitä säilöntäaineita Avon Baby-tuotteissa käytetään? Ovatko ne turvallisia?

Mikrobiologiset säilöntäaineet ovat tutkitusti tehokkaita ja turvallisia. Ainesosissa on laaja kirjo erilaisia bakteerien, sienten ja homeitiöiden kasvua estäviä aineosia, joiden tehokkuus on todettu kattavaksi tuotteelle arvioidun elinkaaren ajan.

13.  Voiko Hellävaraisia pyyhkeitä käyttää kasvoihin?
Kyllä voi.

14. Voiko Kosteusemulsiota tai Lievittävää Öljyä käyttää kasvoihin?

Ei, vaan tuotetta tulisi käyttää vain ohjeen mukaisesti. Emulsion ohje: ”Voitele vartalo emulsiolla päivittäin.” Öljyn käyttöohje: Levitä pieni määrä aikuisen käteen. Hiero vauvan ihoa hellävaraisesti öljyllä. Käytä päivittäin.”

15. Voiko Avon Baby-hoitoöljyä käyttää normaalina hierontaöljynä?

Kyllä.

16. Kuinka kauan Vaippaihottumavoidetta voi käyttää?

Tuotetta voi käyttää päivittäin. Jos oireet jatkuvat 7 päivää kauemmin, lopeta tuotteen käyttö ja vieraile lääkärin vastaanotolla.

17. Minkä ikäiset voivat aloittaa Avon Baby-tuotteiden käytön?

Äidit voivat aloittaa tuotteiden käytön silloin kun he ylipäänsä aloittavat hygieniatuotteiden käytön vauvoillaan. Tuotetestit on tehty 6 kk ikäisille vauvoille.

18. Miksi testejä on teetetty vain ryhmälle vauvoja, jotka ovat 6 kk tai sitä vanhempia? Tarkoittaako tämä, etteivät tätä pienemmät vauvat voi käyttää tuotteita?

Avon Baby-tuotteissa ei ole mitään mainintaa siitä, etteivätkö tietyn ikäiset vauvat voisi käyttää tuotteita. Vanhempien tulee lukea käyttöohjeet ja varoitukset huolellisesti ja mikäli heillä vielä on sen jälkeen lisäkysymyksiä, kannattaa heidän kysyä lääkäriltä neuvoa.

19. Miten Avon Baby-tuotteita on testattu?

Viisi puolueetonta testiä on teetetty aikuisilla ennen kuin tuotteita testattiin kliinisesti vauvoilla. Yhteensä, koostumuksesta riippuen, tuotteiden yksittäisillä koostumuksilla on teetetty jopa 9 turvallisuustutkimusta.
Tuotteet ovat läpikäyneet lastenlääkärien ja dermatologien testit. Jokainen tuote on lisäksi läpikäynyt lastenlääkärin ja ihotautilääkärin valvonnan alaisen kliinisen käyttötestin. Testin tarkoitus oli testata, mikäli tuote normaalissa käytössä aiheuttaisi ihoärsytystä. Kliininen testi teetätettiin Avonin pyynnöstä ulkoisella testaajalla. Tutkimus oli 4 viikon pituinen ja siihen osallistui 6 kk ja sitä vanhempia vauvoja.


20.  Monellako vauvalla tuotteita testattiin?

Tuotteita testattiin seuraavasti:
Vartalonpesuneste: 52 vauvalla.
Lievittävä öljy: 55 vauvalla.
Hellävaraiset pyyhkeet, Shampoo ja Vaippaihottumavoide: 114 vauvalla.
Kaikkia 4 viikkoa kestäneitä tutkimuksia valvoivat lastenlääkäri ja ihotautilääkäri.


21. Tulisiko minun kokeilla tuotetta vauvan iholle ennen käyttöä? (Levittää pieni määrä pienelle ihoalueelle ja tarkkailla ihoreaktiota)

Tämä ei ole tarpeellista. Lastenlääkärit, ihotautilääkärit ja silmätautilääkärit ovat todenneet tuotteet turvallisiksi käyttää. Tuotteet ovat hypoallergeenisia.

22. Kuinka kauan tuotteet säilyvät avattuina?

12 kuukautta.

23. Suojaako Kosteusemulsio ihoa auringolta?

Ei.

24. Mitä etuja Avon Baby-tuotteiden käytöllä voi saavuttaa?

Kaikki Avon Baby-tuotteet ovat parabeenittomia, väriaineettomia ja ne sisältävät luonnollisia aineosia. Avon Baby-sarjan Lievittävä öljy on vesipohjainen ja turvallinen vauvojen käyttää.

25. Ovatko tuotteet luonnollisia?

Ne sisältävät luonnollisia aineosia.

26.  Mitä tarkoittaa, että tuotteet ovat “lastenlääkärien ja ihotautilääkärien testaamat”?

Nämä merkinnät todistavat, että tuotteet ovat ennen lanseeraamista läpikäyneet kliiniset käyttötestit, joita lastenlääkäri ja ihotautilääkäri ovat valvoneet. Testin tarkoitus oli testata, mikäli tuote normaalissa käytössä aiheuttaisi ihoärsytystä. Kliininen testi teetätettiin Avonin pyynnöstä ulkoisella testaajalla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti