AvonMinttu

AvonMinttu

Tervetuloa Sivulleni

Tervehdys! Sivua pitää Avon Tiimijohtaja/Kauneuskonsultti itäisestä suomesta. (Jos tahdot tutustua Avon maailmaan ni eikun yhteyttä tänne päin.) Alunperin blogin piti käsitellä vain ja ainoastaan kauneutta ja Avonia, mutta toisen blogin temppuiltua päätin höpistä sitten elämää tänne puolellekkin :)

m.jaatinen@hotmail.com

tiistai 8. maaliskuuta 2011

Avon ja naiset :)Tiimiläiset vastaavat:* Mitkä 2 Avon tuotetta on Sinun mielestä parhaimpia ja miksi?

-Minun lemparit on PlanetSpan Silottava sakea ja riisiä sisältävä kalvonaamio. Kerran viikossa kun käyttää, niin kasvot mahtavalta näyttää ja tuote on helppo käyttää!

Sekä PlanetSpan Kuolleenmeren mineraaleja sisältävä vartalovoide.Näin talvella kuivaa iho valtavasti, tämä tuote pitää kosteuden erittäin hyvin iholla. Tuote on täyteläinen ja tuoksuu raikkaalle.

-Riikka-Leena K. (26v.)

-Senses-suihkugeelit, sillä ovat hyväntuoksuisia ja edullisia. Toinen on kajalit, oikeastaan kaikki kajalit, ovat kestäviä ja edullisia myös. Avonin perustuotteet ovat kunnossa. -Iida Auvinen, 22 vuotta.

Minun suosikkituotteet:

1. Kuolleenmeren mineraaleja sisältävä käsivoide (Planet Spa)

Pehmentää kädet ja pitää ne aika hyvin hoidettuna, miellyttävä tuoksu ja imeytyy nopeasti. Sopii myös (minun) atooppiselle iholle. Mulla on yksi tuubi kotona ja yksi töissä :)

2. Thaimaan kukkien (violetti) vartalovoide (Planet Spa)

Ihanan pehmeä iho ja aivan lumoava tuoksu! Imeytyy hyvin ja on ihanan kuohkeaa. Ostin sitä ensimmäistä kertaa ja ihastuin kerralla! Olis muitakin huippuja, mut jos vain kaksi saa mainita... :) –Satu-

-Väritön meikkivoide macig, koska sen avulla saa nopeen pikameikin ja

toinen hmmm...vaikka supershock ripsari, sopivan tihee harjaosa- Riitta 32v.Vaikea valita kahta parasta tuotetta. Mutta..

1. Solution Ageless Results - sarja kasvojenhoitoon on päivittäin

käytössä. Sopii iholleni hyvin.

2. Naturals -varatlojugurtit myös jokapäiväisessä käytössä. Imeytyyy

hyvin & nopeasti, ihanat tuoksut ja iho ei jää rasvaiseksi. Marja 37-v.En osaa valita kahta tuotetta, koska lähes kaikki käyttämäni kosmetiikka on Avonia, ja olen pitänyt lähes kaikista tuotteista mitä olen kokeillut. -Tanja 26-Parhaat Avon tuotteet ovat Planet Span oliivivartalovoide. Se saa talvikuivankin ihon pysymään tosi hyvänä. Toinen suosikki on Anewin rejuvinate sarjan safiiriemulsio, se jättää ihon mukavan pehmeäksi muttei kuitenkaan rasvaiseksi. -Tiina, 28v-

(lisäilen tähän lisää sitä mukaa kun tulee :) vastauksia)

Muutamia Miian ehdottomia suosikkeja:
*Kello
*puuterimeikkivoide
*Planet spa kuolleenmeren min. vartalovoide
*Thailand Lotus vartalovoide
*Skin so soft satin sheer-vartalo öljy
*Supershock
*Super magnify
*Valk.rajauskynä
*Kasvonaamiot Sake&Riisi ja Thailand Lotus (suosikkeja on paljon :))

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti