AvonMinttu

AvonMinttu

Tervetuloa Sivulleni

Tervehdys! Sivua pitää Avon Tiimijohtaja/Kauneuskonsultti itäisestä suomesta. (Jos tahdot tutustua Avon maailmaan ni eikun yhteyttä tänne päin.) Alunperin blogin piti käsitellä vain ja ainoastaan kauneutta ja Avonia, mutta toisen blogin temppuiltua päätin höpistä sitten elämää tänne puolellekkin :)

m.jaatinen@hotmail.com

torstai 10. helmikuuta 2011Avon lahjoitti 8.2. Helsingin Pörssitalolla järjestyssä lehdistötilaisuudessa ennätyksellisen summan Syöpäsäätiön Roosa nauha -rahastolle: 212 803 euroa. Avonin Suomessa vuonna 2010 keräämä lahjoitus oli sen vuoden suurin yksittäinen yrityslahjoitus ja myös kaikkien aikojen suurin yksittäinen kampanjaan tehty lahjoitus! Shekin luovutti Avonin Baltian & Suomen alueen kaupallinen johtaja Romulus Sirbu ja sen vastaanotti Syöpäsäätiön pääsihteeri Harri Vertio.

Samassa tilaisuudessa Avon lahjoitti myös 4665 euroa Naisten linjalle, joka on valtakunnallinen, maksuton neuvonta- ja tukipuhelin väkivaltaa tai sen uhkaa kokeneille naisille ja tytöille. Shekin vastaanotti Naisten Linjan toiminnanjohtaja Pirjo Pehkonen.

Lämmin kiitos kaikille Avonin rintasyöpäkampanjaan ja kotiväkivallan vastaiseen kampanjaan osallistuneille, kampanjatuotteita myyneille ja niitä ostaneille!
Iloksemme voimme myös ilmoittaa, että
myyntihitiksi muodostunut Marimekon
rintasyöpäkampanjaa varten suunnittelema
kassi on jälleen saatavilla kampanjoissa 8 ja 9!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti