AvonMinttu

AvonMinttu

Tervetuloa Sivulleni

Tervehdys! Sivua pitää Avon Tiimijohtaja/Kauneuskonsultti itäisestä suomesta. (Jos tahdot tutustua Avon maailmaan ni eikun yhteyttä tänne päin.) Alunperin blogin piti käsitellä vain ja ainoastaan kauneutta ja Avonia, mutta toisen blogin temppuiltua päätin höpistä sitten elämää tänne puolellekkin :)

m.jaatinen@hotmail.com

keskiviikko 26. tammikuuta 2011

Kevään 2011 meikkitrenditMeikkivärit
Kevään meikkivärit toistavat muodissa näkyviä akvarellivärejä ja pehmeitä pastellisävyjä: sinistä, hentoa lilaa, roosaa, persikkaa ja pehmeitä beigen ja hiekan sävyjä. Muodissa näkyvät läpikuultavat kankaat taas on kevään meikissä huomioitu luonnollisessa, läpikuultavassa meikkipohjassa. Meikin tyyli on saanut vaikutteita 50- ja 60 -luvuilta.


Kevään silmämeikki on selkeä ja yksinkertainen
Silmämeikki voidaan tehdä joko yhdellä värillä, jota levitetään ripsirajasta häivyttäen kohti kulmakarvoja. Toinen vaihtoehto on levittää yhtä sävyä liikkuvalle luomelle ja tehdä luomivakoon nk. banaanivarjostus, joka häivytetään kohti kulmaluuta.(Banaanivarjostus= Aloita banaanivarjostuksen tekeminen silmän ulkonurkan varjostuksella. Laita tummaa luomiväriä ulkonurkkaan ja levitä luomiväriä pikku hiljaa kohti luomivakoa ja silmän sisänurkkaa. Jotta häivyttäminen olisi loppuvaiheessa helpompaa, pidä siveltimen liike pienenä ja levitä luomiväriä siveltimeen todella vähän. Pieni, pehmeä ja pyörittelevä liike häivyttää meikin parhaiten. Tumman luomivärin jälkeen luomelle levitetään vaalea väri. Banaanivarjostuksessa vaalealle luomivärille jää ikään kuin oma paikkansa. Painele vaaleat värit paikalleen siveltimen avulla. Näin luomiväri tarttuu luomelle paremmin. Tumman ja vaalean luomivärin rajat häivytät levittämällä vaaleaa luomiväriä lomittain tumman luomivärin päälle ja häivyttämällä väriä kohti kulmakarvaa.)

Pehmeillä pastellisävyillä tehtyä silmämeikkiä ryhdistetään rajaamalla silmät aivan ripsirajasta, jolloin silmänmuoto korostuu. Ripsiin harjataan ripsiä pidentävää ripsiväriä ja kulmakarvat muotoillaan kauniin siipimäisiksi.

Huulimeikki
Muodin läpikuultavuus näkyy meikkipohjan lisäksi myös huulimeikissä. Vaikka väri huulipuikossa näyttäisikin kirkkaalta, muuttuu se huulille levitettäessä läpikuultavaksi. Huulipunat sisältävät myös runsaasti hoitavia ja huulen pintaa tasoittavia aineosia. Huulipuniin on myös lisätty huulten muotoa korostavia pigmenttejä, jotka heijastavat valoa siten, että huulet näyttävät aiempaa täyteläisemmiltä.

Puna on nyt kaikkien huulilla.
Nyt punataan, haluatpa sitten luonnolliset, klassiset tai neonsävyiset huulet. Vaihtele huulipunan sävyä tunnelman ja tilanteen mukaan, ja testaa ennakkoluulottomasti myös yllättäviä värejä. Vaikka huulipuna on paikallaan, myös silmämeikki saa olla näyttävä. Kevät on meikkifriikin aikaa! Nyt saa kokeilla ihan rauhassa erityylisiä meikkejä ja sävyjä.

Meikin tärkein osa on huolellisesti tehty meikkipohja, joka on tänä keväänä luonnollinen ja läpikuultava. Ennen meikkivoidetta kasvoille voi levittää ihon väriä tasoittavan ja kirkastavan pohjustusvoiteen sekä ihon pintaa tasoittavan pohjustustuotteen. Vasta tämän jälkeen on värivoiteen ja peitevoiteen vuoro. Meikki kiinnitetään kevyesti irtopuuterilla. Poskipunaa käytetään vain aavistuksen verran. Se voi olla joko voidemainen tai puuterimainen, pääasia on, että sitä käytetään ainoastaan sen verran, että se antaa iholle kauniin, lämpimän hehkun.

Kevään ja kesän kynsilakkasävyt toistavat meikin sävyjä. Trendikkäitä lakkasävyjä ovat pehmeät pinkin, keltaisen, mintun vihreän ja taivaan sinisen sävyt. Toisena vaihtoehtona ovat kirkkaat ja heleät karkkivärit, pinkkiä, oranssia, keltaista ja vihreää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti