AvonMinttu

AvonMinttu

Tervetuloa Sivulleni

Tervehdys! Sivua pitää Avon Tiimijohtaja/Kauneuskonsultti itäisestä suomesta. (Jos tahdot tutustua Avon maailmaan ni eikun yhteyttä tänne päin.) Alunperin blogin piti käsitellä vain ja ainoastaan kauneutta ja Avonia, mutta toisen blogin temppuiltua päätin höpistä sitten elämää tänne puolellekkin :)

m.jaatinen@hotmail.com

tiistai 5. lokakuuta 2010

Lokakuu = Virallinen Rintasyöpäkampanja kuukausiAvonin kampanja rintasyöpää vastaan


Avonin maailmanlaajuinen kampanja rintasyöpää vastaan on kolmentoista vuoden ajan kerännyt jo yli 585 miljoonaa dollaria (US) rintasyöpätutkimukseen ja -valistustoimintaan. Suomessa varat lahjoitetaan Syöpäsäätiön Roosa nauha -rahastoon kotimaisen rintasyöpätutkimuksen hyväksi. Vuoden 2008 keräys tuotti 50 000 euron lahjoituksen ja vuoden 2009 keräys tuotti 38 554 euron lahjoituksen rahastoon.

Enemmän tietoa rintasyöpäkampanjan tuotteista löydät :

---- > http://www.avon.fi/PRSuite/bcc_products.pag

Uutuus, ihana suloinen kissanpentu!! ---> http://www.avon.fi/PRSuite/whatshot_13.page

Myös Marimekkolaukut saatavissa vielä tässä kampanjassa , tilaa omasi vaikka jo pukin konttiin ja samalla tuet Rintasyöpäkampanjaa (ota yhteyttä, Postikulut yhdelle laukulle 2,30e ja pienemmät tuotteet postitetaan valmiiksi maksetuissa kuorissa 1,20e)Avon & Roosa nauha -kävely

Vuosittain järjestettävä kävely rintasyöpää vastaan on tärkeä osa Avonin maailmanlaajuista rintasyöpäkampanjaa. Suomen ensimmäinen Avon & Roosa nauha -kävely kotimaisen rintasyöpätutkimuksen hyväksi järjestettiin vuonna 2007 Helsingissä – osanottajia oli noin 350. Vuonna 2008 kävelylle osallistui yli 700 kävelijää, ja vuonna 2009 ensimmäisestä syysmyrskystä huolimatta kävelyllä oli yli 600 osallistujaa! Kävelyn tarkoituksena on lisätä Avonin rintasyöpäkampanjan sekä Syöpäsäätiön Roosa nauha -kampanjan tunnettavuutta Suomessa ja muistuttaa ihmisiä siitä, että rintasyöpä koskettaa meitä kaikkia eikä ainoastaan siihen sairastuneita. Tänä vuonna Avon järjestää rintasyöpäkävelyn yli 55 maassa.


Pukeudu Pinkkiin Päivä 15 lokakuuta
Tänä vuonna on 15 päivä aika pukeutua pinkkiin (voihan tietysti muulloinkin :)), työpaikoilla yms. ja kerätä rahaa Rintasyöpäkampanjaa varten

Roosa-nauha säätiö pitää ”teema-päivän”, pukeudu pinkkiin päivän lokakuun 15. Haastamme juuri sinut pukeutumaan tuona päivänä pinkkiin. Osta jokin Pinkki tuote ja osallistu taisteluun rintasyöpää vastaan.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti