AvonMinttu

AvonMinttu

Tervetuloa Sivulleni

Tervehdys! Sivua pitää Avon Tiimijohtaja/Kauneuskonsultti itäisestä suomesta. (Jos tahdot tutustua Avon maailmaan ni eikun yhteyttä tänne päin.) Alunperin blogin piti käsitellä vain ja ainoastaan kauneutta ja Avonia, mutta toisen blogin temppuiltua päätin höpistä sitten elämää tänne puolellekkin :)

m.jaatinen@hotmail.com

keskiviikko 28. tammikuuta 2015

Nyt Tilaamaan Avon tunnukset kauttani!

Hei vaan! Oletko miettinyt miten saada Avonin tunnukset että voisi tilata itselle/ystävien kesken / tienata vähän rahaa. Ota yhteyttä minuun niin kerron miten se tapahtuu ja laittelen sinulle lisätietoa :)

Uusille aloittaville konsulteille on aivan mahtava etuus nyt tulossa joten nyt kannattaa aloittaa. Jos haluat tietää mikä se on ota pikemmiten yhteyttä niin laitan sinulle sen s.postilla :) Tulisin auttelemaan jatkossakin jne..
Alla löytyy muutamia kampanja 2 juttuja ;)

Kampanja 2 kuvastosta löydät ihanat ystävänpäivä lahjatkin edullisesti.




keskiviikko 21. tammikuuta 2015

Pakkasen pauketta ja vihdoinkin arvonnan voittaja löytyi :D

Hei vaan kaikille!
Täällä ainakin on liian paljon pakkasta (aamusta mittari 27 astetta näytti, joten nyt saisi kyllä jo vähän hellittää)
Anteeksi kun arvonnan voittajan arvoin vasta nyt mutta loppu vuosi meni "täysillä" Avonin hommissa ja yllätyksenä menikin sitten hyvin, tai siis todella hyvin. Tiimijohtajana sain sitten palkintona Samsungin tablen ja 3 parasta Tiimijohtajaa pääsee Portugaliin ja olin siis kolmas (matkan kylläkin joudun jättämään välistä mutta tablekin ihan jees jos ajattelee etten edes noita tavoitellut. Eli näin :D Jos näillä saisi sitten jatkettua samalla tavalla tämänkin vuoden tai siis paremmin :)) Että jos ajattelit jotain millä tienata ees vähäisen niin suosittelen kokeilemaan. Itsellä ei hirveästi aikaa tehdä hommaa mutta näköjään muutamat tunnit viikossakin riittää ;) Ota yhteyttä jos haluat hommasta kuulla lisää. Laittelen loppuun s.posti osoitteeni.

Mutta arvonnan voittaja s.posti os. water@suomi24.fi voitti palkinnon ja olen yhteydessä häneen :)

Laitan tähän samalla muutaman kampanja 2 kokeiltuja, ja hyväksi ja toimivaksi testattuja ja suosittelen kokeilemaan tuotteita:

* s.27 Ultra Sexy Pink EdT
Ihana tuoksu, ihana pullo. Tämä kuuluu hedelmäis kukkais myskiseen kategoriaan.

*S.129 Anew Nutri-Advance-voiteet vain 12e kipale
Itsellä ollut nyt käytössä kevyempi voide joka sisältää omega-rasvahappoja ja se ravitsee ja kosteuttaa. Näin talvella tosi hyvä. Itse olen laittanut tätä voidetta iltaisin, ennen nukkumaan menoa.
(talvi alkanut kuivattamaan erityisen paljon ihoa.

Ja mitä odotan kampanjan 2 tuotteita:
s.83 planet spa tuotteet käsille ja jaloille. odotan vaan että pääsen näitä kokeilemaan. Kädetkin alkaa tällä pakkasella olemaan siinä kunnossa että tuntuu ettei enää tavan voiteet auta. Tuossa sarjassa käsien hoidon saa tehtyä alusta loppuun erillaisilla tuotteilla. Katsellaan että toimiiko.

Jos haluat tietoa miten saat/pystyt tilaamaan Avonin tuotteita niin ota yhteyttä minuun. m.jaatinen@hotmail.com kerron lisää.

Pakkas terveisin (jäätyneenä)'




lauantai 3. tammikuuta 2015

Hyvää Uutta Vuotta 2015

 Edessä on sata ovea, tuhat tietä. Valitse sydämelläsi, punnitse tunteella, käytä hiven järkeä. Ovet on tehty avattavaksi, tiet tallattavaksi, elämä elettäväksi. Jos erehdyt, uskalla itkeä, uskalla nauraa, uskalla muuttaa suuntaa. Ei mikään kasva ilman vettä, ei ihminen kypsy kyynelittä. Mutta silti odota parasta, äläkä pelkää pahinta, niin saat mitä ansaitset. Onnellista Uutta Vuotta Lukijoille!

Joulu meni ja vuosi vaihtui... Huomenna sitten vanhin pojista täyttää jo 13 vuotta. Kääk, miten aika voikaan mennä nopiaan...
Viime vuotta kun miettii niin mitä isoa tapahtui... Esim. Valmistuin Perhepäivähoitajaksi, sain 2 ihanaa kummipoikaa, Avonin hommissa pääsin Executive Unit Leader (Eul tiimijohtaja) ja pysynyt sillä tasolla monta kampanjaa jne... Eli ihana vuosi takana! Laitan tähän muutamia kuvia loppuun... (ja huomenna arvon arvonnat :))




 (itsenäisyyspäivänä värjättiin ruusu, pakko oli kokeilla kun valkeita ruusuja oli maljakossa)

(huurruteltiin laseja suolalla)


(tori.fi löysin ihanan kattolampun, ja onneksi postitus onnistui, vaikka pakattava olikin hankala :) Kiitos siitä. Tähän sitten metätän vielä muutaman enkelin yms.)

                                                           Tutulta ostettuja ihanuuksia...

Lumi linna me rakennettiin, sinne kynttilät sytytettiin..
Joulun ensimmäinen kuusi...Oikeahan tuli sitten lähempänä joulua.... :)

Ihanaa viikonloppua!