AvonMinttu

AvonMinttu

Tervetuloa Sivulleni

Tervehdys! Sivua pitää Avon Tiimijohtaja/Kauneuskonsultti itäisestä suomesta. (Jos tahdot tutustua Avon maailmaan ni eikun yhteyttä tänne päin.) Alunperin blogin piti käsitellä vain ja ainoastaan kauneutta ja Avonia, mutta toisen blogin temppuiltua päätin höpistä sitten elämää tänne puolellekkin :)

m.jaatinen@hotmail.com

perjantai 28. tammikuuta 2011

Kullan kimallusta


Nyt peruslakat syrjään!
Piristä päivää ja kokeile rohkeasti kimaltavia kullan sävyisiä lakkoja. Rokkimimmi valitsee kultahippuja sisältäviä tummempia lakkoja

Lakkaa useampi kerros, jotta väristä tulee peittävä sekä tasainen

(nro 1 Golden Twilight, nro2. Ruby Slippers, nro 3 Golden wine)

torstai 27. tammikuuta 2011

Tuotteita Cosmopolitanissa



Viimeisimmässä cosmossa Avonin tuotteita

Kuva 1. Puhdistamalla alkuun
Epäpuhtaan ihon hoitoon ei riitä pelkkä näppyvoide. Parhaan tuloksen saat kuorivalla puhdistustuotteella ,joka puhdistaa meikin ja nitistää finnit. Rasvoittuvan ihon hoidossa tärkeintä on säännöllinen kuorinta. Iho on paksumpi, joten kuollut ihosolukko kertyy sen pinnalle ja tukkii huokoset. Iho erittää paljon talia ja kiiltää. Mutanaamion ja puhdistustuotteen yhdistelmä imee iholta talia ja syväpuhdistaa huokoset.
(Avon Clearskin Blemish Clearing- vaahto,vähentää tehokkaasti ihon punoitusta)


Kuva 2. 5 minuutin käsihoito
Pikamanikyyri tekee käsille ihmeitä. Viilaa kynnet tasaisiksi ja puhdista niiden aluset. Siisti repaleiset ja kuivuneet kynsinauhat Avon nail experts- kuorintavoiteella. Sipaise kynsiin kiiltoa antava suojalakka ja hiero käsiisi kosteusvoidetta. Valmis!!!

Kuva 3. Cosmo Beauty awards 2011
Avon planet spa Thailand lotus flower- kasvonaamio
(Syväpuhdistava naamio avaa tukkiutuneet huokoset ja poistaa iholta ylimääräistä talia. Voidemmaista tuotetta on helppo levittää ja se kuivuu iholle nopeasti. Tuoksu on miellyttävä)

keskiviikko 26. tammikuuta 2011

Kevään 2011 meikkitrendit



Meikkivärit
Kevään meikkivärit toistavat muodissa näkyviä akvarellivärejä ja pehmeitä pastellisävyjä: sinistä, hentoa lilaa, roosaa, persikkaa ja pehmeitä beigen ja hiekan sävyjä. Muodissa näkyvät läpikuultavat kankaat taas on kevään meikissä huomioitu luonnollisessa, läpikuultavassa meikkipohjassa. Meikin tyyli on saanut vaikutteita 50- ja 60 -luvuilta.


Kevään silmämeikki on selkeä ja yksinkertainen
Silmämeikki voidaan tehdä joko yhdellä värillä, jota levitetään ripsirajasta häivyttäen kohti kulmakarvoja. Toinen vaihtoehto on levittää yhtä sävyä liikkuvalle luomelle ja tehdä luomivakoon nk. banaanivarjostus, joka häivytetään kohti kulmaluuta.(Banaanivarjostus= Aloita banaanivarjostuksen tekeminen silmän ulkonurkan varjostuksella. Laita tummaa luomiväriä ulkonurkkaan ja levitä luomiväriä pikku hiljaa kohti luomivakoa ja silmän sisänurkkaa. Jotta häivyttäminen olisi loppuvaiheessa helpompaa, pidä siveltimen liike pienenä ja levitä luomiväriä siveltimeen todella vähän. Pieni, pehmeä ja pyörittelevä liike häivyttää meikin parhaiten. Tumman luomivärin jälkeen luomelle levitetään vaalea väri. Banaanivarjostuksessa vaalealle luomivärille jää ikään kuin oma paikkansa. Painele vaaleat värit paikalleen siveltimen avulla. Näin luomiväri tarttuu luomelle paremmin. Tumman ja vaalean luomivärin rajat häivytät levittämällä vaaleaa luomiväriä lomittain tumman luomivärin päälle ja häivyttämällä väriä kohti kulmakarvaa.)













Pehmeillä pastellisävyillä tehtyä silmämeikkiä ryhdistetään rajaamalla silmät aivan ripsirajasta, jolloin silmänmuoto korostuu. Ripsiin harjataan ripsiä pidentävää ripsiväriä ja kulmakarvat muotoillaan kauniin siipimäisiksi.

Huulimeikki
Muodin läpikuultavuus näkyy meikkipohjan lisäksi myös huulimeikissä. Vaikka väri huulipuikossa näyttäisikin kirkkaalta, muuttuu se huulille levitettäessä läpikuultavaksi. Huulipunat sisältävät myös runsaasti hoitavia ja huulen pintaa tasoittavia aineosia. Huulipuniin on myös lisätty huulten muotoa korostavia pigmenttejä, jotka heijastavat valoa siten, että huulet näyttävät aiempaa täyteläisemmiltä.

Puna on nyt kaikkien huulilla.
Nyt punataan, haluatpa sitten luonnolliset, klassiset tai neonsävyiset huulet. Vaihtele huulipunan sävyä tunnelman ja tilanteen mukaan, ja testaa ennakkoluulottomasti myös yllättäviä värejä. Vaikka huulipuna on paikallaan, myös silmämeikki saa olla näyttävä. Kevät on meikkifriikin aikaa! Nyt saa kokeilla ihan rauhassa erityylisiä meikkejä ja sävyjä.

Meikin tärkein osa on huolellisesti tehty meikkipohja, joka on tänä keväänä luonnollinen ja läpikuultava. Ennen meikkivoidetta kasvoille voi levittää ihon väriä tasoittavan ja kirkastavan pohjustusvoiteen sekä ihon pintaa tasoittavan pohjustustuotteen. Vasta tämän jälkeen on värivoiteen ja peitevoiteen vuoro. Meikki kiinnitetään kevyesti irtopuuterilla. Poskipunaa käytetään vain aavistuksen verran. Se voi olla joko voidemainen tai puuterimainen, pääasia on, että sitä käytetään ainoastaan sen verran, että se antaa iholle kauniin, lämpimän hehkun.

Kevään ja kesän kynsilakkasävyt toistavat meikin sävyjä. Trendikkäitä lakkasävyjä ovat pehmeät pinkin, keltaisen, mintun vihreän ja taivaan sinisen sävyt. Toisena vaihtoehtona ovat kirkkaat ja heleät karkkivärit, pinkkiä, oranssia, keltaista ja vihreää.

tiistai 25. tammikuuta 2011

Miss Suomi 2011

http://www.misssuomitour.fi/

Hienoa !!!

Avon Finland tulee olemaan Miss Suomi 2011-kiertueen yksi sponsoreista ja yhteistyökumppaneista.

Meikkitaiteilija Ville Äikäs, joka toimii kiertueen meikkaajana.
Hän käyttää ainoastaan Avonin meikkejä kuvauksissa ja puhuu niistä
haastatteluissa ym.

Ja jokainen finalisti tulee saamaan Avonin Fergie EDP tuoksun (joka on kiertueen virallinen tuoksu)yms.

Katso lisää :)



Jos haluat tämän upean tuoksun itsellesi niin ota meihin yhteyttä :)

E-kuvasto

lauantai 22. tammikuuta 2011

Haetaan Kauneuskonsulttia!!!!

Hei Sinä, niin juuri sinä! Kauneustuotteista, kauneudesta kiinnostunut! Olet iloinen, ihmisten kanssa toimeen tuleva henkilö joka haluaa jotain kivaa piristystä elämään ja oppia uutta. No tässä on vastaus sinulle.

* Aloittaminen ei maksa mitään!
* Kauttamme saat tunnukset ja ”aloitus” paketin.
* Opit kauneustuotteista yms...
* Saat uusia tuttavuuksia
* Tuemme sinua ja et ole yksin
* Ja sinulla on mahdollisuus edetä toiminnassasi
Jos haluat lisätietoja otappa reippaasti yhteyttä niin kerromme lisää :) Tervetuloa mukavaan tiimiimme : )

5 TÄRKEÄÄ ASIAA AVONIN MENESTYKSEN TAKANA

Naisten asialla 125 vuotta
125 vuotta Avon on saanut naiset tuntemaan ja näyttämään itsensä kauniilta. Salaisuus piilee uniikissa toiminta mallissa... Haluatko kuulla lisää?

Anna heille se mitä he haluavat
Irlantilaista perua ja kirjakauppias- Avonin perustaja David H, McConnell loi yrityksensä rippeistä. Hän sai idean tuoksujen myymisestä, kun hän mietti tapaa, jolla kannustaa ihmisiä ostamaan kirjoja. Hän mietti ”Naiset pitävät tuoksuista, tarjotkaamme siis bonuksena tuoksuja!” Naiset ihastuivat ja kekseliäs myyntimies löysi uuden alueen liiketoiminnalleen. McConnellin1886 perustama yritys California Perfume Company vaihtoi nimensä Avon products inc:iksi vuonna 1939.

Myyjät tukipilarina
McConnell johti yritystä puolen vuosisadan ajan.1900- luvun alussa tuhannet naispuoleiset konsultit työskentelivät yrityksessä. McConnelin ansiosta naiset ansaitsivat omaa rahaa ja pystyivät olemaan itsenäisiä, aikana jolloin amerikkalaisilla naisilla ei ollut muita mahdollisuuksia toteuttaa itseään. Myyjien lukumäärä kasvoi myynnin mukana. Vuonna 1932 konsultteja oli 20.000(vain Amerikan kansalaisia) ja vuonna 1965 jo 250.000naista- joka puolelta maailmaa. Tänä päivänä Avonin konsultin löytää yli 100 maasta ja ”henkilökunnan” koko on yli 6 miljoonaa ihmistä.

Seuraa trendiä
Ensimmäisen 20 vuoden aikana myytiin ainoastaan tuoksuja. Mutta kun maailma muuttuu, muuttui myynti...tulivat poskipunat, huulipunat, shampoot yms. Nykyisin Avon käsittelee 1,6 miljardia tilausta vuodessa ja myy yhden kuuluisista huulipunista joka 3. sekunti. Avonin liiketoimintamalli kannustaa lanseeraamaan yhden uutuuden toisensa perään. Joten jokainen Avonin esite on täynnä odotusta

Samalla viivalla asiakkaitten kanssa, kyllä!!

Amerikassa Avon ”tarkoitti” yli 50 vuoden ajan ovikellon soimista ja sanoja ”Ding Dong Avon calling”. Tästä TV-mainoksesta tuli historian merkittävin. Tänä päivänä Avon mainostaa erilaisissa joukkotiedotusvälineissä. Tutkijoiden mukaan maailmassa kaksi naista viidestä käyttää Avonin tuotteita vähintään kerran vuodessa, joka kertoo selvästi toiminnan laajuudesta. Asiakkaiden palaute on myös tärkeä yritykselle.

Konsultteja motivoidaan
Avon tukee kauneuskonsulttejaan. Vuonna 1891 menestyksekkäin kauneuskonsultti palkittiin raamatun erikoispainoksella. Vuonna 1911 paras konsultti sai auton. Omat saavutukset omat saavutukset ovat itsessään jo palkitsevia ja rouva Albeetä (Avonin ensimmäinen konsultti) esittävistä posliinipatsaista tuli kaikkein halutuin menestyksen symboli. Erikoiskohtelu, ylelliset palkinnot ja lahjat kaikki nämä ovat Avonin myöntämiä tunnustuksia konsulteilleen.

Katsohhan kivat linkit :) Jotain vanhaa...
Avon 1972

Avon 1982

Avon 1993

Avon 2000

Jos haluat lisätietoja otappa yhteyttä :)

Anew- tuotteet


MITÄ SINUN TULISI TIETÄÄ IHONHOIDOSTA
Anew-tuotteilla




Miksi sarjaa kannattaa käyttää


Miksi Anew- sarjaa kannattaa käyttää

se on tehokkain tapa saada kaunis, nuorekas ja terveen näköinen iho

sarjan ansiosta iho saa kaiken mitä tarvitsee, aamuin ja illoin

tuotteiden ainesosat täydentavat toinen toisiaan ja vahvistavat kunkin

ainesosan tehokkuutta

Hoito ohjelman 3 vaihetta

1. Aamulla ja illalla puhdista ja hoida ihoa geelikoostumuksella, joka liottaa

meikin

2.Levitä aamuisin päivävoidetta, joka kosteuttaa ja suojaa aurinkoa vastaan

SPF- suojakertoimella

• Käytä yövoidetta iltaisin vähentämään ryppyjä ja värivirheitä, ja tekemään

ihosta sileän, heleän ja nuorekkaamman näköisen aamulla

3. Käytä 24 tunnin silmänympärysvoidetta. Päivän aikana se suojaa SPF suojakertoimella,

vähentää turvotusta ja tummentumia, öisin se auttaa

taistelemaan ikääntymisen merkkejä vastaan

+ Jos tarvitset välittömiä tuloksia, käytä seerumia, joka saa ihon tuntumaan

kiinteämmältä, vähentää värivirheitä ja saa kasvot näyttämään nuoremmilta.

Levitä aamuin ja illoin voiteen alle.

tuotteen nopeammin.

torstai 13. tammikuuta 2011

ULTRA COLOR RICH MOISTURE SEDUCTION -HUULIPUNA

Tulossa kampanjassa 2....

Väri ei ole ikinä aiemmin ollut näin viettelevä ja intensiivisesti kosteuttava, ja kaikki tämä
huulipunassa! Uniikki koostumus, jossa värikyllästettyjä pigmenttejä ja näkyviä kosteuttavia säikeitä antamaan huulille värien kirjon, joka on hemmotteleva ja rohkea. Huulet saavat 24h kosteutta, pehmeyttä ja sileyttä. Tämä huulipuna on kehitetty houkuttelemaan, viettelemään ja sytyttämään, ai mitkä ....no ne tunteet... :D

JOKAISEN NAISEN VÄLTTÄMÄTTÖMYYS...
Huulipunalla saa nopeasti eloa kasvoille.
Vähän väriä ja pääset pitkälle.

VÄRILLÄ KYLLÄSTETYT PIGMENTIT aktivoituvat huulten pinnalla antaen niille täyteläisen, mehukkaan ja rohkean värin.
AQUA SILK COMPLEX –YHDISTELMÄ auttaa sinetöimään kosteuden tehden huulista pehmeämmät ja sileämmät. Antaa 24 tuntia kosteutusta.

TULOKSET: Sileämmät, pehmeämmät ja täyteläisemmät huulet.
PÄÄAINESOSAT:
HYDROLYZED SILK. Hydrolysoitu silkkiproteeini. Silksistä saatavalla proteiinilla on mahdollisia antioksidanttisia ja vettä sitovia ominaisuuksia
A-VITAMIINI (Retinyl palmitate) - Aktivoi fibroblast-soluja tuottamaan kollageenia ja elastiinia. Suojaa ultraviolettisäteilyltä, parantaa ihon uloimman kerroksen kosteussisältöä ja normalisoi keratinosyyttien tuotantoa. Tuhoaa vapaita radikaaleja.
TAMARINDUS INDICA SEED EXTRACT. Saadaan tamarindin siemenistä. Parantaa elastisutta, kosteutta ja sileyttä.
LAUROYL LYSINE. Aminoappojohdannainen, joka toimii ihoa ja hiuksia hoitavana ainesosana.
UREA Synteettinen ainesosa, tehokkaita vettä sitovia ja kuorivia ominaisuuksia.
PORTULACA OLERACEA EXTRACT. Portulakkauute. Tulehdusta ehkäiseviä ominaisuuksia.

Lopputulos joka sopii sinulle...

SATIININEN
Anna huulillesi
voidemaista väriä ja
pehmeää kiiltoa

KIMMELTÄVÄ
Kirkastusta
sateenkaaren väreillä

METALLINHOHTOINEN
Herätä huomiota
säkenöinnillä

KIILTÄVÄ
Superkiiltävä,
läpikuultava ja
seksikkään kostea
nestemäinen
koostumus saatavilla
erikseen

Herkät pinkit? Seksikkäät punaiset? Vai houkuttelevat beiget? Mikä väri sopii parhaiten
ihonsävyysi, mikä korostaa luonnollista kauneuttasi ja persoonallisuuttasi parhaiten

VAALEA IHO
Valitse pinkin, nuden,
aprikoosin ja marjan sävyjä

VAALEA MEDIUM-IHO
Voit valita hieman syvempiä
sävyjä...roosaa, persikkaa ja
burgundia

MEDIUM-IHONSÄVY
Ruskean ja pronssin sävyt ovat
imartelevimmat

Huomio! Lämpimiä punaisia on helpompi käyttää ja ne sopivat usealle
ihosävylle. Viileämmät sävyt sopivat vaalealle iholle. Jos epäröit, voit kokeilla
pehmeän kuultavilla väreillä kunnes löydät oman punaisesi.
Pehmennä huulien reunoja häivyttämällä rajausta huulipunan levittämisen
jälkeen

tiistai 11. tammikuuta 2011

Kampanja 1

Muutamia tuotteita Ale kuvastosta :)

PRO CHILL –SARJA MIEHILLE
ProChill Eau de Toilette
Pro Chill Roll On
Pro Chill Antiperspirantti

Sitrus-puinen kategoria
Jäävuorten mykistävästä kauneudesta, voimasta ja arvaamattomuudesta inspiraationsa saanut tuoksusarja. Tuoksu miehelle, joka etsii seikkailuja ja rakastaa vapautta. Yhdistelmä avautuu vahvalla tuulahduksella salviaa ja kardemummaa, jotka sekoittuvat raikkaaseen meri-ilmaan ja bergamottiin. Tuoksu kehittyy muskotin ja punaisen paprikan vivahteikkaiden tuoksujen avulla ja päättyy rauhoittavaan sammaleeseen ja tiikkipuuhun.

ENSITUOKSU
Salvia, kardemumma, bergamotti, meri-ilma
SYDÄNTUOKSU
Muskotti, rakuuna, jasmiini
POHJATUOKSU
Sammal, tiikki



FOR MEN 2in1 –HILSESHAMPOO JA HOITOAINE

Kehitetty käyttäen kreatiinia ja meriuutteita. Vähentää hilseoireita, hoitaa päänahkaa ja hiuksia ja antaa terveen, kiiltävän ulkonäön hiuksille. Soveltuu päivittäiseen käyttöön.

HIUSTYYPPI: miesten hiukset, hilseongelmat
TULOKSET: kiiltävämmät ja terveemmät hiukset, vähemmän hilsettä

PÄÄAINESOSAT:
ZINC PYRITHIONE – sinkkipyritionilla on antibakteerisia ominaisuuksia. Parantaa hiusten ulkonäköä ja kimmoisuutta. CREATINE. Kreatiini. Vahvistavia molekyylejä, jotka korvaavat hiusten vaurioituneita liitoskohtia. Tekee hiuksista vahvemmat, kiiltävämmät ja terveemmät.
DIMETHICONE. Silikonista saatava öljy helpottaa levittämistä ja auttaa pehmittämään ihoa.
SODIUM CITRATE. Käytetään pääosin säätelemään tuotteen pH-arvoa. Ainesosalla on antioksidanttisia ja säilyttäviä ominaisuuksia.
PHOSPHORIC ACID. Fosforihappoa käytetään pH-arvon säätelijänä.
LAMINARIA DIGITATA EXTRACT. Leväuute. Sisältää kalsiumia, kaliumia, jodia, mannitolia sekä rasvaa, proteiineja, hiilihydraatteja ja E, C, B12, B6, B3, B, A, Zn, F, Cr, Co, Mn, I, Na, Fe, P, Mg, K, Ca –vitamiineja.
PELVETIA CANALICULATA EXTRACT. Ruskoleväuute. Tuuheuttaa hiuksia ja nopeuttaa niiden kasvua.
KÄYTTÖ: Levitä märkiin hiuksiin ja vaahdota. Anna vaikuttaa usean minuutin ajan ja huuhtele. Toista tarvittaessa. Soveltuu päivittäiseen käyttöön.

FOR MEN 2in1 –TUUHEUTTAVA SHAMPOO JA HOITOAINE

Shampoo ja hoitoaine, joka tuuheuttaa, hoitaa ja ravitsee hiuksia. Kehitetty käyttäen kreatiinia ja meriuutteita vahvistamaan hiuksia. Soveltuu päivittäiseen käyttöön.

HIUSTYYPPI: kehitetty miesten hiuksille
TULOKSET: kiiltävämmät ja paksummat hiukset
CREATINE. Kreatiini. Vahvistavia molekyylejä, jotka korvaavat hiusten vaurioituneita liitoskohtia. Tekee hiuksista vahvemmat, kiiltävämmät ja terveemmät. HYDROLYZED WHEAT PROTEIN. Hydrolysoitu vehnäproteiini. Vetää kosteutta ihoon ja auttaa säilyttämään sen. PANTHENOL. Pantenoli – B-ryhmän provitamiini. Parantaa ihon kykyä sitoa kosteutta ja ehkäisee ihoärsytyksiä. Silottaa ja ehkäisee tulehduksia.
HYDROLYZED WHEAT STARCH. Hydrolysoitu vehnätärkkelys. Parantaa hiusten joustavuutta ja elastisusutta. Tuuheuttaa ja hoitaa kuivia ja hauraita hiuksia.
LAMINARIA DIGITATA EXTRACT. Leväuute. Sisältää kalsiumia, kaliumia, jodia, mannitolia sekä rasvaa, proteiineja, hiilihydraatteja ja E, C, B12, B6, B3, B, A, Zn, F, Cr, Co, Mn, I, Na, Fe, P, Mg, K, Ca –vitamiineja.
PELVETIA CANALICULATA EXTRACT. Ruskoleväuute. Tuuheuttaa hiuksia ja nopeuttaa niiden kasvua.
KÄYTTÖ:
Levitä märkiin hiuksiin ja vaahdota. Anna vaikuttaa usean minuutin ajan ja huuhtele. Toista tarvittaessa. Soveltuu päivittäiseen käyttöön.




PUHDISTUS, KASVOVESI JA KOSTEUTUS ALOELLA & INKIVÄÄRILLÄ

Kevyt koostumus puhdistaa, hoitaa ja kosteuttaa ihon tehokkaasti jättäen sen raikkaaksi ja sileäksi.

IHOTYYPPI: kaikki
TULOKSET: puhdas, hoidettu, kosteutettu iho
PÄÄAINESOSAT:
GLYCERIN. Glyseriini -tehokas kosteuttaja, jolla rauhoittavia ominaisuuksia..
CETYL ALCOHOL. Setyylialkoholi. Käytetään mm. sakeuttajana, emulgointiaineena ja pehmittäjänä. Ei ärsytä ihoa.
STEARYL ALCOHOL. Stearyylialkoholi. Stabiloiva aine.
ALOE BARBADENSIS EXTRACT. Aloe Barbadensis –uute – tehokas kosteuttaja, joka imeytyy syvälle ihoon antaen ihokudoksille suoraan kosteutta. Tunnetaan rauhoittavista ja suojaavista ominaisuuksistaan. Parantaa ihonsävyä lisäämällä verenkiertoa. Vähentää ihon punoitusta yhdessä muiden tulehduksia ehkäisevien ainesosien kanssa
ZINGIBER OFFICINALE (GINGER) EXTRACT. Inkivääriuute. Tulehdusta ehkäiseviä ominaisuuksia.
KÄYTTÖ:
Levitä runsaasti ja hiero vaahdottaaksesi. Huuhtele.


Ja myös nämä tuli tilailtua :)









perjantai 7. tammikuuta 2011

Jotain uutuuksia :)

< RAVITSEVA VARTALOEMULSIO MANTELILLA JA KAAKAOVOILLA

Tehokosteuttaa kuivan ihon. Säilyttää ihon kosteustason pitkään. Ravitsee.
IHOTYYPPI: kaikki
TULOKSET: jättää kuivan ihon kosteutetun tuntuiseksi koko päiväksi
PÄÄAINESOSAT:
PARAFFINUM LIQUIDUM - kosteuttaa ihoa
GLYCERIN. Glyseriini -tehokas kosteuttaja, jolla rauhoittavia ominaisuuksia.
CERA MICROCRISTALLINA (petrolatum). Parafiinivaha – ulkoisesti käytettynä auttaa ihon ulointa kerrosta palautumaan vaurioista,
vähentää tulehduksia ja parantaa ihoa yleisesti
DIMETHICONE. Silikonista saatava öljy helpottaa levittämistä ja auttaa pehmittämään ihoa.
THEOBROMA CACAO SEED BUTTER (COCOA BUTTER) – Kaakaovoi - Ihoa hoitava ainesosa
PRUNUS AMYGDALUS DULCIS SEED EXTRACT. Makea manteliöljy - kevyt koostumus, joka imeytyy helposti ja auttaa tekemään ihosta pehmeän ja silkkisen.
KÄYTTÖ:
Levitä vartalolle aina tarvittaessa.

RICH MOISTURE –RAVITSEVA KASVOVOIDE SOIJALLA JA E-VITAMIINILLA

Täyteläinen koostumus antaa iholle kosteutetun ja ravitun tunteen.
IHOTYYPPI: kaikki
TULOKSET: helpotusta kuivuuteen, sileämpi iho
PÄÄAINESOSAT:
GLYCERIN. Glyseriini -tehokas kosteuttaja, jolla rauhoittavia ominaisuuksia

RICH MOISTURE –GLYSERIINIKÄSIVOIDE KALSIUUMILLA JA E-VITAMIINILLA

Miellyttävän tuntuinen voide, joka silottaa ja rauhoittaa kuivaa ihoa. Täyteläinen mutta rasvaton koostumus imeytyy nopeasti. Tekee kynsistä kiiltävän näköiset ja vähemmän hauraan tuntuiset.
TULOKSET: tehokosteutettu ja sileä iho, vahvat kynnet
PÄÄAINESOSAT:
PARAFFINUM LIQUIDUM - kosteuttaa ihoa
GLYCERIN. Glyseriini -tehokas kosteuttaja, jolla rauhoittavia ominaisuuksia.
DIMETHICONE. Silikonista saatava öljy helpottaa levittämistä ja auttaa pehmittämään ihoa.
CALCIUM PCA. Vahvistaa ja suojaa ihoa.
TOCOPHERYL ACETATE. E-vitamiiini.
KÄYTTÖ:
Hiero käsiin aina tarvittaessa.



HERVÉ LÉGER HOMME EAU DE TOILETTE
75 ml
Seksikäs ja hienostunut…Hervé Léger Homme, miesten tuoksu saatavilla vain Avonilta.
Ensituoksu
Välimeren greippi, japanilainen yuzu, intialainen inkivääri
Sydäntuoksu
Santelipuu, setripuu, Haitin vetiver
Pohjatuoksu
Patsuli, Sisilian meripihka, myski







SIMPLY BECAUSE FOR HER EDT
50 ml

Tee tavallisesta päivästä tavaton!
Itämainen/myski -kategoria
Eloisa ja valoisa kimppu pinkkiä pionia ja herkkiä kirsikankukkia. Nostattaa tunnelmaa mehukkaalla litsi-hedelmällä ja kermaisella vaniljalla.
ENSITUOKSU: mehukas litsi, säkenöivä bergamotti, punainen omena
SYDÄNTUOKSU:
pinkki pioni, kuulas jasmiini, kirsikankukka
POHJATUOKSU:
puhdas myski, lämmin vanilja, vaaleat puut

Tulossa....
URBAN EDGE EAU DE TOILETTE

Fougere-puinen-vihreä kategoria
Klassinen mutta silti särmikäs… maskuliininen patsuli ja seksikkään mokan vivahteet orvokkiin kietoutuneina. Karismaattinen uusi tuoksu, joka uudistaa perinteitä epätavallisella tavalla. Särmikäs ripauksella herkkyyttä – miesten kadehtima, naisten haluama.
Ensituoksut
Orvokinlehdet
Murskatut yrtit
Salvia
Sydäntuoksut
Yöllä kukkiva jasmiini
Patsulin sydän
Muskotti
Pohjatuoksu
Mokan vivahde
Orris
Seksikäs meripihka




JAPANILAINEN SAKE JA RIISI –VIRKISTÄVÄ SILOTTAJA SILMÄNYMPÄRYSALUEELLE
15 ml
Rauhoittaa, viilentää ja kosteuttaa silmänseutua. Vähentää ohuita juonteita.

keskiviikko 5. tammikuuta 2011

Värisevä Ripsiväri

Avonin uutuus ripsiväri, Sonic boost

Pakkohan se oli kuvata että näätte tekin, ja tätä saa tilattua kauttamme :) Ja samalla toivotamme hyvää alkanutta vuotta 2011!




VÄRÄHTELEVÄ RIPSIVÄRI

värähtelee sivuttain tavoittaen jokaisen ripsen.
• värähtelevä harja antaa ripsille erottelua ja peittävyyttä
• antaa maksimaalista täyteläisyyttä ja pituutta
• ei paakkuja, sotkua tai varisemista
TULOKSET: määritellyt ripset ja runsas volyymi
PÄÄAINESOSAT:
PARAFFIN. Vahamainen aine, jota käytetään sakeuttajana kosmetiikassa.
CERA ALBA. Mehiläisvaha - käytetään sakeuttajana kosmetiikassa
CERA CARNAUBA (CARNAUBA WAX). Karnaubavaha. Luonnolinen, kova vaha jota saadaan palmupuun lehdistä. Kalvon muodostavia , sakeuttavia ja absorboivia ominaisuuksia.
ACACIA SENEGAL. Yrtti, jolla on tulehduksen vastaisia ominaisuuksia.
PANTHENOL. Pantenoli – B-ryhmän provitamiini. Parantaa ihon kykyä sitoa kosteutta ja ehkäisee ihoärsytyksiä. Silottaa ja ehkäisee tulehduksia.
DIMETHICONE. Silikonista saatava öljy helpottaa levittämistä ja auttaa pehmittämään ihoa.
KÄYTTÖ:
1.
Vedä liuska pois aktivoidaksesi pariston.
2.
Kierrä korkkia keskeltä käynnistääksesi moottorin.
3.
Aloita levittäminen hitaasti tyvistä kärkiin. Jatka, kunnes olet saavuttanut haluamasi lopputuloksen.
4.
Kierrä korkki tiukasti kiinni sammuttaaksesi moottorin.
5.
Heitä pois kolmen kuukauden päästä avaamisesta.
Älä käytä värähtelevää harjaa muiden ripsivärien kanssa. Älä upota veteen.